Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ibis Marne la Vallée Noisy le Grand

   Disneyland Paris, Franta Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Ibis Marne la Vallée Noisy le Grand 3* este amplasat la numai 500 m de gara din Noisy-le-Grand si oferă camere cu aer condiționat, WiFi gratuit și TV prin satelit. Trenurile catre Disney sunt foarte frecvente (in medie, ajungeti in 40 de minute de la hotel la Parcul de Distractii).

Hotelul are o piscină deschisă în perioada iunie - august, de care oaspeții se pot bucura contra cost. Toate camerele sunt decorate în stil modern şi au vedere la oraş. Băile private includ un duș sau o cadă şi un uscător de păr. În fiecare zi se servește un mic dejun tip bufet cu preparate dulci şi sărate, precum ouă, salată de fructe, iaurturi şi sucuri.

Oaspeții au la dispoziție de asemenea produse de patiserie şi madlene franţuzeşti proaspete, precum şi o băutură caldă şi un fruct la pachet. În afara programului normal de mic dejun, hotelul oferă o variantă mai ușoară, disponibilă începând cu ora 04:00.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.