Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Campanile Val de France

   Disneyland Paris, Franta Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Campanile Val de France 3* oferă un serviciu de transfer gratuit la parcul de distracţii Disneyland® Paris, situat la mai puţin de 10 minute.

Hotelul pune la dispoziţie un magazin Disney, un carusel şi o sală de jocuri video. Adulţii şi copiii pot vedea ponei, capre şi iepuri la ferma proprietăţii. Fiecare cameră de la Campanile Val de France oferă aer condiţionat, acces gratuit la internet WiFi, TV cu ecran plat şi baie privată cu cadă şi uscător de păr. Toate camerele sunt accesibile cu liftul.

Restaurantul Le Marché Gourmand oferă mic dejun şi cină tip bufet. Oaspeţii pot savura o băutură la barul L'Abreuvoir. De asemenea, este servit un mic dejun Express disponibil la barul L'Abreuvoir între orele 08:30 - 11:00. Tot aici puteţi beneficia de gustări pe tot parcursul zilei. Proprietatea are o recepţie deschisă nonstop şi depozit de bagaje gratuit. Este disponibil şi un serviciu de transfer direct la gara Marne-la-Vallée şi la Disney Village.

Gara RER Marne la Vallée-Chessy este la 1 km şi oferă acces direct la Paris. Este disponibil şi un serviciu de transfer pentru Aeroportul Charles de Gaulle, oferit de 3 ori pe zi de către o companie independentă. Acesta este disponibil la un cost suplimentar şi cu rezervare prealabilă.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.