Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Villa Mare Monte ApartHotel, Malia

   Malia, Grecia

de la
894  767 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.06.2024 - 17.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE
Villa Mare Monte Aparthotel este amplasat pe un teren spatios de 5000 metri patrati, inconjurat de copaci si flori, unde exista o atmosfera de pace si relaxare. Fiind situat in apropierea statiunii Stalis si Malia, complexul se bucura de vederi uimitoare ale coastei si marii. Aeroportul Nikos Kazantzakis se afla la o distanta de 32 km de proprietate.

FACILITATI
Plaja: plaja Malia se afla la o distanta de 2,2 km de hotel.
Piscine: piscina exterioara, sezlonguri si umbrele de soare.
Wi-Fi: se ofera acces gratuit la Wi-Fi in toate zonele hotelului.
Divertisment: servicii de inchirieri masini/biciclete, zona de mini-golf, biliard, jocuri de societate.
Zona de receptie: receptia este disponibila pentru confortul oaspetilor in intervalul 08:00-00:00.
Parcare privata gratuita.

RESTAURANT
Hotelul dispune de un restaurant cu mancaruri cretane si mediteraneene. Sunt servite bufete de mic dejun, pranzuri si cine, care pot fi variate pentru oaspetii care au nevoie de optiuni vegetariene. Exista un snack-bar la piscina, care ofera o varietate de salate proaspete si gustari, precum si cocktailuri racoritoare, bauturi si cafele.

CAMERE
Toate unitatile de cazare dispun de baie cu dus, chicineta utilata, TV, Wi-Fi, balcon/terasa.
STANDARD STUDIO WITH SEA VIEW (18 mp) - capacitate 2 persoane (1 pat dublu)
SUPERIOR DOUBLE STUDIOS WITH SEA VIEW (20 mp) - capacitate 2 persoane (1 pat dublu/2 paturi twin)
SUPERIOR TRIPLE STUDIOS WITH SEA VIEW OR GARDEN VIEW (25 mp) - capacitate 3 persoane (1 pat dublu si 1 pat twin/3 paturi twin)
JUNIOR TRIPLE SUITE (35 mp) - capacitate 3 persoane (1 pat dublu si 1 canapea extensibila)
LUXURY ONE BEDROOM APARTMENTS WITH SEA VIEW (40 mp) - capacitate 4 persoane (1 pat dublu si 2 paturi twin/4 paturi twin)
FAMILY TWO BEDROOM APARTMENTS WITH SEA VIEW OR GARDEN VIEW (70 mp) - capacitate 6 persoane (1 pat dublu si 4 paturi twin/2 paturi duble si 2 paturi twin)

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.