Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rethymno Village, Platanes

   Platanes Rethymnon, Grecia

de la
1130  944 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 13.06.2024 - 20.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Craiova
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Un resort prietenos cu 137 de camere, situat in apropierea pitorescului oras Rethymno, o varianta economica de a petrece un sejur in familie in Creta. In zona sunt foarte multe magazine, restaurante si baruri, precum si statie de autobuz.
Localizare: in centrul statiunii Platanias, la doar 5 km de orasul Rethymno, la aproximativ 150 m de plaja si la 78 km de capitala Heraklion, la 70 km de aeroporturile din Heraklion si Chania. Plaja este la 150 m de hotel, premiata cu Blue Flag. Sezlongurile si umbrelele sunt cu plata. Sporturi acvatice contra cost.
Dotari camere: Cele 137 de camere sunt de mai multe categorii: camere duble pentru uz de single de 19 mp (max 1), camere duble de 19-22 mp (max 2+1 pax), camere duble superioare cu vedere spre gradina de 19-22 mp (max 2+1 pax) si camere family de 30 mp (max 2+2 pax). Toate camerele au aer conditionat (~ 5 euro / zi, se achita la receptie), telefon, TV satelit, frigider, baie cu dus sau cada, uscator de par, balcon sau terasa, seif (~12 euro/saptamana).
Facilitati hotel: receptie 24 de ore, salon cu terasa, colt vizionare TV, wi-fi gratuit in toate zonele publice, restaurant principal, bar cu terasa, pool snack bar, piscina (09:00-18:00), salvamar, dus exterior, umbrelute si sezlonguri gratuite la piscina si cu plata pe plaja, magazin de suveniruri, camera pentru bagaje, parking, prim ajutor si doctor (la cerere).
Facilitati copii: piscina, loc de joaca, pat pentru infanti si scaune speciale (la cerere, gratuit), servicii babysitting (la cerere, cu plata).Activitati: sala de jocuri electronice (cu plata), tenis de masa, darts, biliard (cu plata). masaj (la cerere, cu plata), sporturi acvatice (cu plata).
Clasificarea oficiala: 3*
Website: www.rethymnovillage.comNota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Transfer: durata transferului din aeroportul
Heraklion, este de aproximativ o ora si jumatate.

Taxa de statiune obligatorie - se plateste la
receptie:

- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;

- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;

- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;

- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;

- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la
unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.