Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Porto Plazza Hotel, Hersonissos Adults Only Creta

   Hersonissos, Grecia Vezi locatia pe harta

de la
758  747 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 24.09.2024 - 01.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Baia Mare
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Porto Plazza este o proprietate de 3 stele care se află în Hersonissos (Creta), la o distanță de 250 m de plaja Limenas Hersonissou și oferă piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și un centru spa care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Porto Plazza includ și sală de fitness. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Camerele confortabile de la Porto Plazza au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de cană pentru prepararea apei calde. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Unele camere au balcon cu vedere la grădină sau la piscină. Toate camerele spațioase de la Porto Plazza au zonă de relaxare cu canapea, ceea ce oferă un plus de confort. Fiecare unitate de cazare are frigider. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La Porto Plazza oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Bucătăria mediteraneană de la Porto Plazza propune preparate delicioase care satisfac gusturi diverse. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Porto Plazza oferă meniuri pentru diete speciale.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj sau la saună. Porto Plazza are în dotare cadă cu hidromasaj. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Porto Plazza amatorii de divertisment pot juca darts, biliard sau tenis de masă. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este camera de jocuri electronice.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. Porto Plazza este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Porto Plazza oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

În grădina de la Porto Plazza există un loc de joacă pentru copii special amenajat.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje, un seif și Tv în spațiile comune. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de schimb valutar.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Heraklion, situat la o distanță de 20 km.

Cele mai apropiate atracții de Porto Plazza sunt: Acvariul Aquaworld - 400 m, Muzeul Folcorului Lixnostatis - 1,9 km, Parcul acvatic Acqua Plus - 3,9 km.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: mediteraneană, Meniu: bufet

Puncte de interes
Acvariul Aquaworld - 0,4 km
Muzeul Folcorului Lixnostatis - 1,9 km
Parcul acvatic Acqua Plus - 3,9 km
Labyrinth Park - 3,9 km
Clubul de golf The Crete - 4,4 km
Malia Strip - 7,1 km
Parcul de agrement Dinosauria Park - 10 km
Cretaquarium Thalassocosmos - 10 km
Parcul de agrement Watercity - 13 km
Nikos Kazantzakis Museum - 19 km

Plaje în vecinătate
Limenas Hersonissou Beach - 250 m
Glaros Beach - 600 m
Golden Beach - 700 m
Star Beach - 1,2 km
Sarandaris Cape Beach - 1,4 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Internaţional Heraklion - 20 km
Aeroportul Sitia - 65 km

Facilitati

Bar
Seif
Balcon
Restaurant
Fitness
Lift
Schimb valutar
Darts
Jacuzzi
Umbrele de soare
Bancomat
Telefon
Frigider
Foehn
Radio
Birou
Laptop
Snack bar
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Teren de golf - cu plata
Biliard - cu plata
Grădină
Golf - cu plata
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
TV
Aer condiționat
Terasă
Seif - cu plata
Room service - cu plata
Închirieri biciclete - cu plata
Cameră pentru bagaje
Canale prin satelit
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Tururi cu bicicleta
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Bibliotecă
Cameră de jocuri
Solar - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Saună - cu plata
Mic dejun în cameră
Sală de fitness
Vedere la piscină
Cadă cu hidromasaj
Vedere la grădină
Tv în spațiile comune
Fierbător
Meniuri pentru diete speciale
Canapea extensibilă
Vedere la oraș
Fier de călcat
Pardoseală de gresie/ marmură
Baie cu duș

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.