Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kahlua Boutique Hotel, Hersonissos Creta

   Hersonissos, Grecia Vezi locatia pe harta

de la
634  623 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 01.06.2024 - 03.06.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Beneficiind de o poziție privilegiată față de mare, Kahlua Boutique Hotel 4* se află în Hersonissos (Creta - Hersonissos), la o distanță de 100 m de plaja Limenas Hersonissou și dispune de piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și de un centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Camerele confortabile de la Kahlua Boutique Hotel 4* au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, TV cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de cană pentru prepararea apei calde. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Camerele au balcon cu vedere la mare sau la oraș. Curățenia in cameră se face zilnic.

La Kahlua Boutique Hotel 4* oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Bucătăria mediteraneană de la Kahlua Boutique Hotel 4* propune preparate delicioase care satisfac gusturi diverse. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare sau se pot relaxa la masaj sau la saună. Kahlua Boutique Hotel 4* are în dotare jacuzzi. Pentru cei interesați proprietatea oferă manichiură & pedichiură, tratamente faciale pentru toate tipurile de ten și tratamente corporale. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Seara, Kahlua Boutique Hotel 4* organizează diverse show-uri atrăgătoare pentru oaspeții proprietății.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un lounge cu TV.

Kahlua Boutique Hotel 4* are acces la o plajă publică. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Heraklion, situat la o distanță de 24 km.

Cele mai apropiate atracții de Kahlua Boutique Hotel 4* sunt: Acvariul Aquaworld - 500 m, Labyrinth Park - 6,0 km, Parcul de agrement Dinosauria Park - 11,0 km.


Restaurante:
KAHLUA - Bucătărie: mediteraneană, Meniu: à la carte

Puncte de interes
Acvariul Aquaworld - 0,5 km
Labyrinth Park - 6 km
Parcul de agrement Dinosauria Park - 11 km
Cretaquarium Thalassocosmos - 12 km
Parcul de agrement Watercity - 16 km

Plaje în vecinătate
Limenas Hersonissou Beach - 100 m
Glaros Beach - 550 m

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Internaţional Heraklion - 24 km

Facilitati

Seif
Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Recepție 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.