Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Indigo Inn, Hersonissos Creta

   Hersonissos, Grecia Vezi locatia pe harta

de la
1038  964 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 04.06.2024 - 11.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Oradea
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere:
HOTELUL INDIGO INN de 4 stele este renumit pentru locatia perfecta, in apropiere de centrul statiunii Hersonissos. A fost renovat complet in 2015.

Localizare:
HOTELUL INDIGO INN este situat la aproximativ 150 m de plaja, la 50 m de statia de autobuz, la 500 m de centrul orasului si la 24 km de aeroportul din Heraklion.

Plaja:
HOTELUL INDIGO INN este situat la aproximativ 150 m de plaja, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost. In Hersonissos sectoarele de plaja cu nisip alterneaza cu zone stancoase.

Dotari camere:
La HOTELUL INDIGO INN cele 65 de camere au un design modern, minimalist si sunt dotate cu aer conditionat (contra cost), seif (contra cost), acces internet WiFi gratuit, TV satelit, frigider, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei, bai dotate cu dus si uscator de par, telefon, terasa/balcon,

Facilitati:
HOTELUL INDIGO INN ofera clientilor receptie 24 de ore, salon, camera pentru bagaje, zona vizionare TV, Wi-Fi gratuit in toate zonele publice, piscina, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si cu plata pe plaja, gradina, parking, prim ajutor, doctor (la cerere, cu plata), restaurant cu terasa, restaurant a la carte, bar la piscina cu terasa. Clientii pot beneficia de facilitatile Spa, precum si cele pentru practicarea sporturilor (tenis de masa si de camp, darts, biliard, volei de plaja, spocrturi acvatice) oferite de hotelul Silva Beach.
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Website: www.indigoinn.gr

Facilitati

Bar
Seif
Restaurant
Lift
Snack bar
Cafenea
Umbrele de soare
Bancomat
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
TV
Telefon
Wi-Fi camere gratuit
Tururi cu bicicleta
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Bufet pentru copii
Meniuri pentru diete speciale
Concierge
Cameră pentru bagaje
Baie cu duș
Aer condiționat
Recepție non-stop
Curățenie în cameră - zilnic
Terasă
Șezlonguri
Spălătorie - cu plata
Închirieri auto
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Camere pentru nefumători
Zonă pentru fumători
Închirieri biciclete - cu plata
Parcare pe stradă
Tv în spațiile comune

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.