Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Agrabella

   Hersonissos, Grecia

de la
836  708 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 04.06.2024 - 11.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Oradea
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasată în Hersonissos (Creta), la 300 m de plaja cu nisip amenajată, Agrabella este o proprietate de 3 stele care oferă o piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare și unități de cazare cu aer condiționat. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Sunt disponibile 129 camere. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Camerele au balcon cu masă și scaune unde pot fi petrecute momente de relaxare. Camerele de la Agrabella sunt dotate cu aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Curățenia in cameră se face zilnic.

La Agrabella oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet și à la carte. Preparate din bucătăria grecească și internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Agrabella amatorii de divertisment pot juca biliard sau tenis de masă.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un lounge cu Tv. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Agrabella are în apropiere o plajă cu nisip/pietriș. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Agrabella se află la 25 km de Orașul Heraklion și la 25 km de Aeroportul Nikos KAZANTZAKIS .

Cele mai apropiate atracții de Agrabella sunt: Aquarium - 75 m, Stațiunea Hersonissos - 100 m.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: grecească, internaţională, Meniu: Bufet și à la carte

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Nikos KAZANTZAKIS - 25 km

Puncte de interes
Orașul Heraklion - 25 km
Stațiunea Hersonissos - 100 m
Aquarium - 75 m

Plaje în vecinătate
Plajă cu nisip amenajată - 300 m

Facilitati

Bar
Balcon
Restaurant
Schimb valutar
Biliard
Umbrele de soare
Telefon
Foehn
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
TV
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Seif - cu plata
Piscină exterioară
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Canale prin satelit
Baie cu cadă sau duș
Tenis de masă
Curăţătorie chimică - cu plata
Mic dejun tip bufet
Bar la piscină
Tv în spațiile comune
Plajă - la 300 m
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Plajă cu nisip/pietriș
Asistență medicală

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.