Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Divina Seaside Apartments by Estia, Gouves

   Gouves, Grecia

de la
788  708 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.06.2024 - 25.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Oradea
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Divina Apartments este localizat la 250 m de plaja Gouves. Cel mai apropiat aeroport este Heraklion International la 14 km distanta.
Atractii turistice:
-Dinosauria Park la 1 km
-Cretaquarium Thalassocosmos la 1,1 km
-Waterpark Watercity la 4,7 km
Facilitati:
Proprietatea dispune de terasa, piscina, gradina, parcare gratuita, wifi in zone publice, schimb valutar, o baie publica, restaurant Divina de tip a la carte ce serveste toate mesele zilei.
*animalele de companie sunt acceptate contra-cost
Tipuri de camere:
Toate tipurile de camere dispun de chicineta, aer conditionat, baie privata, seif (contra-cost)
-Apartment one bedroom 30mp:dispune de un dormitor cu doua paturi single si o sufragerie cu una sau doua canapele extensibile. Capacitatea maxima de patru persoane.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.