Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Central Hersonissos, Creta - vizitat mai 2023

   Hersonissos, Grecia Vezi locatia pe harta

de la
527  519 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 24.05.2024 - 31.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Voiteg
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasată în Hersonissos (Creta), la 250 m de plaja cu pietriș amenajată, Central Hersonissos este o proprietate de 3 stele care oferă o piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare și unități de cazare cu aer condiționat. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Sunt disponibile 90 camere. Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Camerele confortabile de la Central Hersonissos au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Unele camere cu balcon cu vedere la oraș. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Fiecare unitate de cazare are frigider. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La Central Hersonissos oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Preparate din bucătăria grecească așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând biliard.

Central Hersonissos este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Central Hersonissos oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje, un seif și Tv în spațiile comune. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Central Hersonissos are acces imediat la o plajă cu pietriș. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Heraklion, situat la o distanță de 20 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Central Hersonissos sunt: Acvariul Aquaworld - 500 m, Muzeul Folcorului Lixnostatis - 1,9 km, Parcul acvatic Acqua Plus - 3,8 km.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: grecească, mediteraneană, Meniu: bufet

Puncte de interes
Acvariul Aquaworld - 0,5 km
Muzeul Folcorului Lixnostatis - 1,9 km
Parcul acvatic Acqua Plus - 3,8 km
Labyrinth Park - 3,8 km
Clubul de golf The Crete - 4,3 km
Malia Strip - 7,1 km
Parcul de agrement Dinosauria Park - 10 km
Cretaquarium Thalassocosmos - 10 km
Parcul de agrement Watercity - 13 km
Nikos Kazantzakis Museum - 19 km

Plaje în vecinătate
Limenas Hersonissou Beach - 400 m
Glaros Beach - 550 m
Golden Beach - 650 m
Star Beach - 1,1 km
Plajă cu pietriș amenajată - 250 m

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Internaţional Heraklion - 20 km
Aeroportul Sitia - 65 km

Facilitati

Bar
Seif
Balcon
Restaurant
Lift
Schimb valutar
Biliard
Umbrele de soare
Telefon
Frigider
Foehn
Concierge
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
TV
Aer condiționat
Terasă
Meniu bufet
Piscină exterioară
Room service - cu plata
Închirieri biciclete - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Canale prin satelit
Baie cu cadă sau duș
Tururi cu bicicleta
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Curăţătorie chimică - cu plata
Facilități călcat
Mic dejun tip bufet
Tv în spațiile comune
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Plajă - la 250 m
Acces imediat plajă
Vedere la oraș
Pardoseală de gresie/ marmură
Plajă cu pietriș
Baie cu duș

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.