Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anna Maria Village, Hersonissos Creta

   Anissaras, Grecia Vezi locatia pe harta

de la
765  752 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 21.09.2024 - 24.09.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasată în Anissaras (Creta-Heraklion), la 300 m de plaja Sarantaris, Anna Maria Village este o proprietate de 3 stele care oferă o piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare și unități de cazare cu aer condiționat. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces contra cost la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Fiecare cameră dispune de cană-fierbător. Camerele au balcon cu masă și scaune unde pot fi petrecute momente de relaxare. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Camerele de la Anna Maria Village au în dotare aer condiționat și Tv. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Toate camerele spațioase de la Anna Maria Village au zonă de relaxare. Fiecare unitate de cazare include o chicinetă utilată, inclusiv cu ustensile de bucătărie. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Anna Maria Village oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet și à la carte. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. Oaspeţii îşi pot pregăti micul dejun şi alte mese şi le pot savura chiar pe balcon.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând biliard.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii sau în locul de joacă special amenajat.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un lounge cu Tv. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de trezire.

Anna Maria Village are plajă în apropiere.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Heraklion, situat la o distanță de 19 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Anna Maria Village sunt: Acvariul Aquaworld - 2,0 km, Muzeul Folcorului Lixnostatis - 4,1 km, Labyrinth Park - 4,8 km.


Restaurante:
Restaurant - Meniu: Bufet și à la carte

Puncte de interes
Acvariul Aquaworld - 2 km
Muzeul Folcorului Lixnostatis - 4,1 km
Labyrinth Park - 4,8 km
Clubul de golf The Crete - 5,3 km
Parcul acvatic Acqua Plus - 5,3 km
Parcul de agrement Dinosauria Park - 8,5 km
Cretaquarium Thalassocosmos - 9 km
Malia Strip - 9,2 km
Parcul de agrement Watercity - 12 km
Nikos Kazantzakis Museum - 19 km

Plaje în vecinătate
Anissaras Main Beach - 350 m
Sarandaris Cape Beach - 850 m
Sarantaris Beach - 300 m

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Internaţional Heraklion - 19 km
Aeroportul Sitia - 67 km

Facilitati

Bar
Balcon
Restaurant
Umbrele de soare
Telefon
Foehn
Snack bar
Șezlonguri
Biliard - cu plata
Grădină
Recepție non-stop
Camere pentru familie
Camere pentru nefumători
TV
Aer condiționat
Terasă
Plajă publică
Piscină exterioară
Cameră pentru bagaje
Piscină pentru copii
Curățenie în cameră - zilnic
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Loc de joacă în aer liber
Parcare pe stradă
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Mic dejun tip bufet
Wi-Fi zone publice - cu plata
Tv în spațiile comune
Fierbător
Plajă - la 300 m
Parcare la proprietate
Ustensile de bucătărie
Chicinetă
Serviciu de trezire
Sală pentru mic dejun
Acces facil la plajă

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.