Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TOP OLYMPIC

   Calella, Spania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul se afla la 300 m de plaja Calella, la 40 km de Barcelona si la 60 km de aeroport. Este alegerea ideala pentru cuplurile de tineri si grupurile de prieteni care cauta un hotel central, o atmosfera tinereasca, plina de viata si conditii de cazare bune. Oaspetii care aleg ALL INCLUSIVE beneficiaza de TOP PASSPORT - acces gratuit la toate hotelurile H TOP de aceeasi categorie cu cel in care isi petrec sejurul, pot folosi facilitatile acestora, inclusiv barurile si restaurantele, pana la orele 19:00. Se asigura transfer gratuit intre hoteluri/statiuni.Drinks & Food
Hotelul ofera demipensiune (bufet), pensiune completa (bufet) cu apa si vin la mesele principale, sau all inclusive (toate mesele bufet, bauturi inclusie la mesele principale, bauturi alcoolice si non-alcoolice locale intre 10:00-24:00, gustari intre 10:00-23:00, inghetata pentru copii intre 10:00-18:00). Hotelul are un restaurant, un snack bar si un bar.

Localizare
Hotelul este situat intr-o zona rezidentiala linistita din Calella, la doar 350 m de plaja si 40 km de Barcelona. Este alegerea ideala pentru cuplurile de tineri si grupuri de prieteni care cauta o locatie centrala, conditii bune de cazare si o atmosfera plina de viata.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.