Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GOLDEN TAURUS AQUAPARK RESORT (Pineda de Mar)

   Pineda De Mar

de la
1310  944 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.05.2024 - 13.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

HOTEL GOLDEN TAURUS AQUAPARK & RESORT:
Hotelul Golden Taurus Aquapark & Resort ofera oaspetilor sai nenumarate servicii, care il transforma in optiunea ideala pentru vacantele familiale.

Tip masa:
Demipensiune, pensiune completa, all inclusive

Localizare HOTEL GOLDEN TAURUS AQUAPARK & RESORT:
Hotelul este localizat in fata plajei din statiunea Pineda de Mar, la 60 km de Aeroportul El Prat din Barcelona.

Dotari camere:
HOTELUL GOLDEN TAURUS AQUAPARK & RESORT dispune de 440 camere, dotate cu TV satelit, aer conditionat, telefon, seif si frigider (se inchiriaza), baie proprie cu uscator de par, balcon.

Facilitati HOTEL GOLDEN TAURUS AQUAPARK & RESORT:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: receptie 24h, sala multifunctionala, servicii de curatatorie, camera de bagaje, seif (contra cost), 2 piscine exterioare pentru adulti si o piscina pentru copii, o piscina interioara incalzita, cu jacuzzi, 2 restaurante buffet, 5 baruri: show bar, piano bar (numai pentru adulti), snack-bar si 2 baruri la piscine, parcare gratuita (se necesita rezervare), teren de sport (soccer, baschet, tennis, volei, badminton), mini-club si loc de joaca pentru copii, multiple activitati sportive si culturale, pentru adulti, programe de divertisment, pentru intreaga familie, pe tot parcursul zilei si al serii, WiFi gratuit in perimetrul hotelului.
Alte informatii:
  • Hotelul nu accepta animale de companie.
  • Aquapark in interiorul hotelului, inaugurat in 2018.
Web: www.goldenhotels.com

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.