Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rosamar, Benidorm All Inclusive - Aquapark, Renovat

   Benidorm, Spania

de la
1863  1831 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 13.10.2024 - 20.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere HOTEL ROSAMAR:
Hotelul este amplasat intr-o locatie perfecta, oferind oaspetilor acces usor la o varietate de locuri turistice populare. Magazinele, restaurantele, barurile si viata de noapte se afla la mai putin de 10 minute de mers de hotel.

Tip masa:
All Inclusive

Localizare HOTEL ROSAMAR:
Hotel Rosamar este situat la numai 400 de metri de plaja Levante din orasul Benidorm,

Plaja:
Plaja publica cu sezlonguri si umbrelute se afla la mai putin de 400 metri de hotel.

Dotari camere:
Hotel Rosamar este dispus pe 14 etaje cu un total de 364 de camere spatioase si confortabile, dotate cu aer conditionat, televizor, seif (contra cost), internet Wi-Fi (contra cost), baie, balcon.

Facilitati HOTEL ROSAMAR:
Hotel Rosamar ofera o piscina in aer liber si un teren de tenis. Zona de spa a Hotelului Rosamar include o piscina interioara, cada cu hidromasaj si sauna. Hotel Rosamar pune la dispozitie un restaurant tip bufet cu bucatarie deschisa si un snack-bar langa piscina. Oaspetii se pot relaxa in barul cu pian al hotelului. Piscina in aer liber este inconjurata de o terasa cu sezlonguri. Hotelul ofera si o sala de gimnastica, teren de minigolf, teren de tenis, facilitati de tenis de masa, parcare privata, camera pentru bagaje.

Facilitati pentru copii:
Hotel Rosamar dispune de minigolf, teren de tenis, piscina pentru copii.

Web: www.hotelrosamar.com

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.