Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Montesol

   Benidorm


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere HOTEL MONTESOL:
Montesol este un hotel modern aflat in centrul vechi a orasului Benidorm, in zona cea mai populara a statiunii, in apropiere de plaja, baruri, restaurante si magazine.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune, Pensiune completa.

Localizare HOTEL MONTESOL:
Hotelul se afla la 60 km de Aeroportul Alicante si la 160 km de Aeroportul Valencia.

Plaja:
Hotel Montesol se afla la 300 de metri de plajele din Benidorm.

Dotari camere:
Hotel Montesol are camerele dotate cu: aer conditionat, TV satelit, seif (contra cost), minibar (contra cost), baie cu dus, uscator de par (la cerere).

Facilitati HOTEL MONTESOL:
Hotelul dispune de: restaurant, bar, sala de jocuri, Wi-Fi gratuit, receptie 24h.

Web: www.hotelmontesolbenidorm.com

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.