Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lido (Benidorm)

de la
1876  1702 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 25.06.2024 - 02.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere HOTEL LIDO:
Hotelul se afla in zona Rincon de Loix a statiunii Benidorm, pe faleza de la malul marii, avand o priveliste superba a Marii Mediterane. In zona sunt multe magazine, baruri, restaurante, cafenele iar centrul orasului este la o distanta de 15 minute in plimbare pe promenada de la malul marii.

Localizare HOTEL LIDO:
Hotelul se afla la 200 de metri de plaja Levante, la 62 km de Aeroportul Alicante si 168 km de Aeroportul Valencia.

Plaja:
Plaja Levante este lata, cu nisip fin. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.

Dotari camere:
Hotel Lido are camerele dotate cu: baie, aer conditionat/incalzire, TV satelit, telefon. Uscator de par si fier de calcat la cerere prin receptia hotelului. Baby cot la cerere si contra cost (7 eur/noapte).

Facilitati HOTEL LIDO:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor: restaurant bufet (inclusiv meniuri alergii alimentare), cafenea, piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele, animatie, sala fitness, Wi-Fi gratuit, receptie 24h.

Web: www.medsur-hoteles.com/hotel-lido-benidorm-alicante

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.