Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Scandic Sydhavnen

   Copenhaga, Danemarca Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Acest hotel prietenos cu mediul se află la 2 stații de tren de gara centrală din Copenhaga și de parcul Grădinile Tivoli. Oferă camere cu TV cu ecran plat, saună și sală de gimnastică. Accesul WiFi și parcarea sunt disponibile gratuit. Camerele de la Scandic Sydhavnen au aer condiționat, pardoseală din lemn, birou și baie proprie. Unele includ, de asemenea, zonă de relaxare cu canapea. Hotelul Scandic Sydhavnen oferă bufet generos de mic dejun, cu produse organice. Restaurantul elegant și luminos are terasă de vară și servește mâncăruri internaționale. Barul are o mică bibliotecă, iar magazinul din hol este deschis nonstop și vinde băuturi, gustări și articole de toaletă. Hotelul pune la dispoziție oaspeților mai tineri un teren de minigolf și un loc de joacă dotat cu jucării și jocuri pe computer. Magazinele și restaurantele moderne din Vesterbro se află la mai puțin de 15 minute de mers pe jos. Gara Sydhavn este situată la 150 m.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.