Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Belmond Hotel Caruso


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Această proprietate este la 15 minute pe jos față de plajă. Situat pe faleza de pe coasta Amalfi, Caruso, A Belmond Hotel, Amalfi Coast este amplasat intr-o clădire renovată din secolul al XI-lea. Hotelul are o piscină infinită, grădini terasate si interioare istorice, cu tavan cu fresce. Camerele si suitele au vedere la grădină sau la mare.

Camerele se află in clădirea principală sau in anexa din grădină. Toate unitătile de cazare au TV LCD cu CD si DVD player, internet gratuit si aer conditionat. Unele dintre camere si suite oferă un balcon privat.

La Caruso, A Belmond Hotel, Amalfi Coast este servit zilnic un mic dejun american generos. Restaurantul Belvedere servește specialități tradiționale italiene, iar restaurantul Pool este locul ideal pentru un pranz ușor și o pizza italiană.

In timpul verii, proprietatea oferă excursii gratuite cu barca de-a lungul coastei, precum și transfer gratuit la Amalfi și Positano.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.