Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pia Bella Hotel

   Kyrenia


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE
Situat in Kyrenia, la 1,3 km de plaja Bella Marin, Hotelul Pia Bella ofera cazare cu gradina, parcare privata gratuita, lounge comun si terasa. La 26 km de Coloana Venetiei si la 27 km de Ministerul Agriculturii, Dezvoltarii Rurale si Mediului - Nicosia.Ministerul Transporturilor, Comunicatiilor si Lucrarilor - Nicosia este la 27 km de hotel, iar Ministerul Sanatatii - Nicosia este la 27 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Larnaca, situat la 76 km de Hotelul Pia Bella.

FACILITATI
Proprietatea ofera un bar si un cazinou. Unitatea de cazare ofera divertisment de seara si room service.
Puteti juca tenis de masa la Hotelul Pia Bella si este disponibil un serviciu de inchirieri auto.

Personalul de la receptia deschisa nonstop vorbeste araba, germana, engleza si rusa, iar personalul este gata sa va ajute nonstop.

RESTAURANT
Micul dejun zilnic ofera optiuni tip bufet, continental sau vegetariene. La unitatea de cazare veti gasi un restaurant care serveste preparate din bucataria britanica, din Orientul Mijlociu si din fructe de mare. Pot fi solicitate si optiuni vegetariene, vegane si fara gluten.

CAMERE
Hotelul va pune la dispozitie oaspetilor camere cu aer conditionat, birou, ceainic, minibar, cutie de valori, TV cu ecran plat si baie privata cu dus. Camerele de la Hotel Pia Bella sunt dotate cu lenjerie de pat si prosoape.
Camera dubla superioara( 20 mp)-Acest apartament are aer conditionat si TV cu ecran plat.
Suita Junior(35 mp)-This suite features a minibar, air conditioning and seating area.
Suita King cu cada spa(45 mp)-Aceasta suita are halat de baie, cada spa si zona de relaxare.
Camera twin Deluxe(25 mp)-Aceasta camera twin are TV cu ecran plat, aparat de ceai/cafea si aer conditionat.
Suita Executive(60 mp)-Aceasta suita are canapea, fierbator electric si aparat de ceai/cafea.
Camera tripla Deluxe(30 mp)-Aceasta camera tripla are fierbator electric, aparat de ceai/cafea si aer conditionat.
Suita Queen(50 mp)-Aceasta suita are halat de baie, minibar si podea cu gresie/marmura.
Camera twin standard-(16 mp)-Aceasta camera twin are aparat de ceai/cafea, fierbator electric si zona de relaxare.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.