Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Riu Palace Riviera Maya

   Playa Del Carmen, Mexic Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Riu Palace Riviera Maya

Hotelul All Inclusive 24h Riu Palace Riviera Maya, complet renovat în 2019, se deschide tot timpul anului și este situat direct pe plaja albă, cu nisip a rezidenței Playacar, alături de Riu Palace Mexic, Riu Playacar, Riu Yucatan și Riu Tequila hoteluri.

Riu Palace este cea mai elegantă categorie din lanțul hotelier RIU, cu hoteluri care îndeplinesc cele mai înalte standarde în ceea ce privește luxul, excelența și rafinamentul, creând o experiență unică. Locația este ideală datorită apropierii sale de Playa del Carmen (2 km), Cancún (60 km) și Aeroportul Internațional Cancún (CUN) (55 km) și vă invită să explorați zona.

Hotelul are 460 camere mobilate confortabil, cu WiFi gratuit și oferă multe facilități. Relaxați-vă în spa-ul nostru sau puneți-vă în formă la sala de gimnastică. 3 piscine în aer liber, una dintre ele cu bar înot și 1 piscină pentru copii cu tobogane. Pentru cei mai mici oaspeți, clubul pentru copii RiuLand (4-7 și 8-12 ani). Pentru adulți, divertisment în timpul zilei și seara, discotecă și acces la renumitele petreceri Riu Get Together.

Pentru iubitorii de gastronomie, stații de gătit live la restaurantele noastre principale de tip bufet, Fusion, italian, mexican, japonez și Steakhouse, precum și 5 baruri.


Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.