Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Barcelo Maya Caribe


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Barcelo Maya Caribe este situat în stațiunea Riviera Maya. Barcelo Maya Caribe Beach are în jurul său păduri și o plajă de 2 km cu nisip alb, lângă apa cristalină a Mării Caraibilor.

Familiile pot au la dispoziție un teren de golf pentru amatori și un joc de șah de exterior. De asemenea, acest complex all inclusive oferă și un club pentru copiii de 4-12 ani.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.