Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATRIUM HOTEL

   Bodrum

de la
1329  1150 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 14.09.2024 - 21.09.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul ofera conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.

Descriere:
Hotelul ofera conditii excelente turistilor ce doresc sa petreaca un concediu linistit, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.

Localizare:
Acesta este pozitionat chiar pe malul marii, la 2 minute de mers pe jos de centrul orasului Bodrum si la 32 km distanta de aeroportul Milas-Bodrum.

Facilitati hotel:
Hotelul ofera turistilor cazati urmatoarele facilitati: restaurant, bar, terasa, gradina, piscina in aer liber, internet gratuit, parcare privata gratuita la proprietate, vestiare, schimb valutar, camera de bagaje, serviciu de transfer, camere pentru nefumatori, room service, receptie deschisa non stop.

Facilitati camere:
Toate camerele sunt decorate modern, beneficiand de urmatoarele facilitati: aer conditionat, telefon, radio, minibar, facilitati pentru ceai si cafea, plasa de tantari, articole de toaleta gratuite, baie privata si balcon.   

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.