Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Medinaceli

   Barcelona, Spania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Această proprietate este la 13 minute pe jos față de plajă. Medinaceli este un hotel elegant situat în palatul care era cândva reședința ducilor de Medinaceli, inclus în prezent pe lista monumentelor speciale. Se află aproape de portul orașului Barcelona şi la aproximativ 200 m de celebrul bulevard Las Ramblas. Camerele de la Medinaceli sunt spațioase și au un decor plin de culoare. Facilităţile includ aer condiţionat şi TV prin satelit. În camerele hotelului este disponibil acces WiFi. În apropiere de Medinaceli există numeroase restaurante, baruri şi cafenele. Oaspeții vor găsi în vecinătate diverse muzee şi puncte de atracție, printre care Arcul de Triumf, Plaça de Catalunya şi Casa Batlló, proiectată de Gaudí. Hotelul se află la 10 minute de mers pe jos de gara Estació de França din Barcelona.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.