Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atenea Aparthotel Barcelona

   Barcelona, Spania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Atenea Aparthotel Barcelona este amplasat chiar lângă bulevardul Diagonal, la 10 minute de mers pe jos de Stadionul Camp Nou al echipei FC Barcelona. Oferă camere mari, prevăzute cu TV prin satelit, acces gratuit la internet Wi-Fi şi bucătărie. Camerele elegante ale hotelului Atenea Barcelona sunt amenajate cu mochetă şi au aer condiţionat. Toate includ o zonă de relaxare cu o canapea, precum şi o bucătărie cu frigider. Restaurantul hotelului serveşte un mic dejun tip bufet cu produse de casă şi oferă preparate sănătoase la prânz şi cină. De asemenea, există un lounge bar unde oaspeţii se pot relaxa în timp ce beau un pahar de cava sau băuturi răcoritoare. Personalul recepţiei hotelului Atenea este disponibil nonstop şi oferă un serviciu de închiriere biciclete şi autovehicule. Staţia de metrou Les Corts este la doar 3 minute de mers pe jos. Gara Sants se află la doar 2 staţii de metrou de Atenea. Principalele atracţii turistice din Barcelona pot fi accesate cu metroul în 15 minute.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.