Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nusa Dua Beach and Spa

   Nusa Dua

de la
3991  3779 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.06.2024 - 30.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere
Beneficiind de toate atuurile pentru petrecerea unei vacante de vis in Bali, Nusa Dua Beach Hotel and SPA este locul perfect pentru petrecerea unei vacante in stil indonezian.
Localizare
Nusa Dua Beach se afla la 15 minute de Ngurah Rai International Airport, la o distanta mica de principalele atractii turistice din sudul peninsulei.
Facilitati hotel
Accesul la wi-fi este gratuity, precum si accesul la Gymnasium, sauna si SPA, dar si la Gecko Kids Club. Hotelul beneficiaza de 200 de metri de plaja cu nisip alb, sala de fitness, sala de jocuri, servicii de babysitting, centru medical, magazin la receptive, arcada de cumparaturi, ATM, salon de infrumusetare, piscine (main pool, lagoon pool, piscina pentru copii, piscina SPA). Hotelul beneficiaza de o multitudine de baruri si restaurante, puse la dispozitie oaspetilor sai.
Contra cost se poate participa la activitati precum: golf, lectii de dans traditional, scuba diving, mestesuguri locale, lectii culinare, lectii de yoga.
Dotari camere
Camerele depasesc 34 mp, fiind spatioase si oferind confortul aferent celor 5 stele ale hotelului. Camerele beneficiaza de balcon sau terasa privata cu vedere catre gradinile hotelului. In lista de facilitate ale camerelor se inscriu: uscator de par, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei, frigider mini bar, welcome drink la sosirea in camera, televizor, telefon, o fotografie-amintire/ sejur.
Site
https://www.nusaduahotel.com/

!!! OFERTA HONEY MOON valabila pana la 31.10.2020 !!!
Minim 7 nopti de cazare
Clientii au obligatia sa prezinte la receptia hotelului certificatul de casatorie (sau o copie a acestuia). Pentru a beneficia de oferta pentru luna de miere, certificatul de casatorie nu trebuie sa fie mai vechi de 6 luni de zile de la data emiterii.Se ofera: cos cu fructe si ornamente florale la sosire


!!! OFERTA WEDDING ANNIVERSARY valabila pana la 31.10.2020 !!!
Minim 7 nopti de cazare
Clientii au obligatia sa prezinte la receptia hotelului certificatul de casatorie (sau o copie a acestuia). Se ofera: aranjamente florale, card pentru aniversare si decorarea camerei cu petale de trandafir.




Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.