Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Semeli


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Semeli este situat în centrul Atenei, însă aproape de suburbiile din partea de nord a orașului. Celebra Acropole se află la 3,5 km, iar Muzeul Național de Arheologie, la 1,5 km. WiFi este gratuit în toată proprietatea.

Fiecare cameră cu aer condiționat de la Semeli Hotel este dotată cu TV cu ecran plat și canale prin satelit și are o fereastră sau un balcon. Fiecare cameră include baie privată cu duș sau cadă, în timp ce sunt disponibile și articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Unele camere au frigider. Psichiko, o zonă de top din Atena, cu o serie de buticuri și restaurante exclusiviste, se află la 4 km.

Zona plină de viață Monastiraki, cu mai multe taverne tradiționale și magazine, este la 2 km. Aeroportul internațional Atena se află la mai puțin de 20 km de proprietate.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.