Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Electra Palace


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Electra Palace 5* are o amplasare excelentă, chiar în centrul cartierului Plaka și ofera vedere la Acropole. Hotelul ofera o piscină pe acoperiș și camere bine amenajate. Electra Palace se află la mică distanță pe jos de majoritatea atracțiilor turistice importante din Atena. Parlamentul și zonele comerciale sunt în apropiere, iar în Piața Syntagma se poate ajunge în mai puțin de 5 minute de mers pe jos.

Camerele spațioase sunt dotate cu aer condiționat și TV prin satelit. De asemenea, pentru ca oaspeții să se bucure de și mai mult confort, acestea includ halate de baie și papuci. Unele camere oferă vedere directă la Acropole. Oaspeții își pot începe ziua savurând un mic dejun grecesc în zona de mese. Pe acoperișul hotelului Electra Palace se află o piscină încântătoare și un restaurant care servește mâncăruri din bucătăria mediteraneeană. Terasa restaurantului are vedere directă la Acropole. Personalul serviabil de la Electra Palace va fi încântat să ofere informații și recomandări. De asemenea, oaspeții pot utiliza facilitățile spa ale hotelului, care includ o piscină interioară și o saună.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.