Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Baity Boutique Hotel Aqaba

   Aqaba


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

BAITY BOUTIQUE HOTEL 3*

Site oficial: https://www.baityboutiquehotel.com/

Localizare:nbsp;Hotelul Baity Boutique este situat pe cel mai inalt deal din zona Al Manara din orasul Aqaba, ceea ce inseamna ca oaspetii se bucura de o priveliste minunata.

Royal Yacht Club se afla la 1,2 km de Baity Boutique Hotel, iar Tala Bay Aqaba este la 13 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International King Hussein, situat la 10 km de hotel.

Facilitati hotel: Hotel Baity Boutique dispune de 55 de camere de diferite tipuri complet echipate si in conformitate cu specificatiile mondiale. Proprietatea dispune de room-service si schimb valutar.
Hotelul are un restaurant principal cu vedere minunata la mare, este situat la parter si are o vedere unica asupra orasului Aqaba si a golfului, iar in meniu turistii vor regasi o varietate de propuneri culinare locale dar si internationale.

Hotelul mai are un restaurant dispus la ultimul nivel si este format dintr-un bar, restaurant si o piscina. Aici, oaspetii pot servi masa si se pot relaxa cu un cocktail si o narghilea.

Micul dejun propus de hotel este de tip continental, vedetarian, halal, cuser si bufet.

Servicii de masa: mic dejun, demipensiune, all inclusive.

Dotari camere: Hotelul Baity Boutique are camera de familie si terasa dispusa catre mare. Toate camerele includ TV cu ecran plat, fierbator,aer conditionat, seif, baie private cu bideu.



Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.