Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Al Manara, a Luxury Collection Hotel, Saraya Aqaba


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Al Manara, a Luxury Collection Hotel, Aqaba este situat pe malul mării in Aqaba si oferă o zonă de plajă privată și WiFi gratuit. Hotelul are receptie deschisă nonstop si piscină in aer liber. Oaspetii au la dispozitie o grădină și un restaurant care servește preparate din fructe de mare.

Toate camerele au aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, aparat de cafea, cadă, articole de toaletă gratuite și birou. De asemenea, acestea au baie privată cu bideu, iar unele camere au terasă. Unitătile de cazare sunt dotate cu fierbător de apă si dulap.

Hotelul oferă un mic dejun continental sau tip bufet.

Oaspetii pot folosi sauna.

Biroul de turism poate organiza vizite la obiectivele turistice și poate rezerva bilete, iar hotelul are centru de afaceri.

Royal Yacht Club este la 1,9 km de Al Manara, a Luxury Collection Hotel, Aqaba. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Regele Hussein, situat la 8 km de unitatea de cazare.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.