Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Trendy Lara, Antalya

de la
1024  973 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.09.2024 - 23.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situată în Lara (Antalya), această proprietate de 5 stele dispune de o zonă de plajă privată, piscină interioară și piscină exterioară cu șezlonguri și umbrele de soare. Facilitățile de la Trendy Lara includ sală de fitness, teren de tenis și business centre. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Camerele luminoase de la Trendy Lara sunt dotate cu parchet, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de un aparat pentru preparare cafea sau ceai, cană-fierbător și minibar. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Unele camere au balcon cu vedere la mare sau la piscină. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Trendy Lara oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet și à la carte. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Trendy Lara oferă meniuri pentru diete speciale.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare, sau se pot relaxa, la masaj, saună sau la baia cu aburi. Cada cu hidromasaj și baia turcească întregesc oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. Pentru cei interesați proprietatea oferă servicii de înfrumusețare și o întreagă gamă de tratamente corporale. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și piscină exterioară cu tobogan cu apă, pentru cei dornici de distracție. Trendy Lara dispune de aqua park, ceea ce oferă un plus de amuzament copiilor, dar și adulților.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Trendy Lara, amatorii de divertisment pot juca darts, biliard, tenis de masă, sau bowling. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este tirul cu arcul. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Trendy Lara organizează spectacole cu muzică live, discotecă și alte show-uri atrăgătoare. În anumite seri există show-uri stand-up comedy, karaoke sau cine tematice.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. Trendy Lara este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Trendy Lara oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii, prevăzută cu tobogan cu apă sau în locul de joacă special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație. Copiii au la dispoziție jocuri și puzzle-uri. Pentru cei mai mici Trendy Lara oferă servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie. Biroul de turism de la Trendy Lara poate furniza informații turistice.

Trendy Lara dispune de plajă privată. Pe plajă există șezlonguri, umbrele de plajă și prosoape gratuite.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Antalya, situat la o distanță de 12 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Trendy Lara sunt: Butterfly Park Antalya - 6,1 km, Clubul de golf Antalya - 6,6 km, Kaya Eagles Golf Club - 7,0 km.


Restaurante:
Trendy - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Noma - Bucătărie: internaţională, Meniu: à la carte
Luna Pienne - Bucătărie: italiană, Meniu: à la carte
The Red Restaurant - Bucătărie: preparate din carne, Meniu: à la carte
Turquoise - Bucătărie: grecească, Meniu: à la carte
Sakaman - Bucătărie: asiatică, Meniu: à la carte
Tappanyaki - Bucătărie: japoneză, Meniu: à la carte

Puncte de interes
Antalium Premium Mall Lara/Kundu - 3,6 km
Butterfly Park Antalya - 6,1 km
Clubul de golf Antalya - 6,6 km
Kaya Eagles Golf Club - 7 km
Parcul tematic The Land of Legends - 7,6 km
Garden of Tolerance - 8 km
Carya Golf Club - 8 km
Terenul de golf Faldo Cornelia Golf - 11 km
Lower Duden Waterfall - 12 km
Perge - 13 km
Parcul natural și cascada Kursunlu - 19 km
Poarta lui Hadrian - 19 km
Clock Tower - 20 km
Old City Marina - 20 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Antalya - 12 km

Facilitati

Seif
Minibar
Teren de tenis
Balcon
All Inclusive
Fitness
Lift
Karaoke
Darts
Jacuzzi
Umbrele de soare
Tir cu arcul
Magazine
Telefon
Frigider
Foehn
Animatori
Aerobic
Radio
Birou
Laptop
Aqua park
Snack bar
Club pentru copii
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Grădină
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
Camere pentru nefumători
TV
Aer condiționat
Terasă
Meniu à la carte
Meniu bufet
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Room service - cu plata
Închirieri biciclete - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Piscină pentru copii
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Mașină de cafea
Canale prin satelit
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Tururi cu bicicleta
Babysitting - cu plata
Divertisment de seară
Plajă
Acces imediat la plajă
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Birou de turism
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Bibliotecă
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Spa/ centru wellness - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Plajă privată
Piscină interioară (deschisă tot anul)
Sală de fitness
Prosoape de plajă
Facilități călcat
Mic dejun tip bufet
Vedere la piscină
Cadă cu hidromasaj
Vedere la grădină
Muzică/ spectacole live
Servicii de înfrumusețare
Pachete Spa - cu plata
Lounge SPA
Tobogan cu apă
Saună
Închiriere echipament tenis
Meniu pentru copii
Cameră cu aburi
Tratamente corporale - cu plata
Baie turcească
Baie cu aburi
Jocuri și puzzle-uri
Fierbător
Business centre - cu plata
Meniuri pentru diete speciale
Parcare la proprietate
Bowling - cu plata
Tratamente faciale - cu plata
Seri cu cină tematică
Masă
Zonă de luat masa
Discotecă
Chicinetă
Stand-up comedy
3 piscine exterioare
Canapea extensibilă
Pardoseală de lemn sau parchet
Halat de baie
7 restaurante
10 baruri

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.