Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Naturella Hotel, Kemer

   Kemer, Turcia


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul si-a deschis usile in anul 1992 si a fost renovat in anul 2000. Naturella Hotel & Apart este situat in statiunea Kemer, Antalya. Oaspetii hotelului se pot relaxa complet intr-o atmosfera prietenoasa unde pot gasi divertisment dupa bunul plac. Ca si tip de masa ofera doar mic dejun.

Descriere:
Hotelul si-a deschis usile in anul 1992 si a fost renovat in anul 2000. Naturella Hotel & Apart este situat in statiunea Kemer, Antalya. Oaspetii hotelului se pot relaxa complet intr-o atmosfera prietenoasa unde pot gasi divertisment dupa bunul plac. Ca si tip de masa ofera doar mic dejun. 

Localizare
Hotelul Naturella este situat in cartierul Camyuva, aeroportul Antalya este la 60 km. Parcul tematic Nomad se afla la 1,3 km de cazare, in timp ce Idyros este la 1,6 km de proprietate. Centrul din Kemer se afla la 2 km, parcul folcloric Yoruk si mestesugurile sunt, de asemenea, aproape de hotel. Plaja publica este la 800 m de mers pe jos de hotel.

Website
https://naturella-hotel-kemer.hotel-ds.com/tr/

Facilitati hotel
Unitatea pune la dispozitie piscina, restaurant principal, restaurant A´la Carte, 3 baruri, Wi-Fi la receptie, parcarea pentru cei ce aleg sa calatoreaca cu masina. Un mic dejun continental este servit in restaurant pentru oaspeti. Restaurantul Naturella Hotel serveste preparate locale. Servicii contra cost: Autobuz spre plaja, servicii de spalatorie si curatare chimica o masina. Plaja este publica, formata din nisip si pietricele. Exista drum pietonal intre plaja si hotel. Autobuz spre plaja, umbrele, sezlonguri. 

Facilitati camere
Toate camerele au TV cu ecran plat, sertar, aer conditionat, pardoseala ceramica, mini frigider, bucatarie (apartamentele), baie privata, uscator de par, dus si toaleta, balcon, seif. Camerele ofera vedere spre mare, piscina sau padure.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.