Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GOLD ISLAND

   Alanya, Turcia Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere HOTEL GOLD ISLAND:
Hotelul GOLD ISLAND a fost deschis in anul 2011, este construit pe un teritoriu cu o suprafata de 50000 mp si are 424 de camere repartizate in 2 caldiri (A Block si B Block). GOLD ISLAND este situat pe o peninsula naturala si ofera o vedere panoramica deosebita asupra intregii zone.
Tip masa:
Ultra All Inclusive
Localizare HOTEL GOLD ISLAND:
Hotelul este situat la 20 km de centrul orasului Alanya, la 98 km de aeroportul Antalya si la 64 km fata de aeroportul Gazipasa Alanya.
Plaja:
Hotelul se afla pe malul marii si are plaja privata cu nisip.
Dotari camere:
Camerele hotelului dispun de: aer conditionat centralizat, interent wi-fi, TV LCD, mini bar (contine bauturi racoritoare la sosire; se reumple doar cu apa), seif, telefon.
Facilitati generale HOTEL GOLD ISLAND:
Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: 2 restaurante principale (cate unu in fiecare cladire), restaurant a la carte, inghetata, patiserie, gozleme, baruri, discoteca, piscine exterioare, aquapark, piscina interioara, baie turceasca, sauna, centru fitness, internet, biliard, teren de tenis, basket, volei pe plaja, programe de animatie.
Servicii cu plata: bauturile de import, room service, masaj si alte tratamente in centrul Spa, VIP Spa, servicii medicale, servicii de curatatorie.
Facilitati copii HOTEL GOLD ISLAND:
Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club.
Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari; gratuit o singura rezervare pe sejur de minim 5 nopti;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 5*
Pagina web: www.goldhotels.com.tr

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.