Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

JOKER BODRUM 2024

   Bodrum


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

JOKER HOLIDAYS - Ce reprezinta de fapt programul JOKER HOLIDAYS?! ✓ Cum ar fi sa pleci intr-o vacanta despre care nu stii nimic in afara destinatiei si a perioadei? ✓ Prin Joker Holidays turistii beneficaza de cele mai mici tarife pe o anumita destinatie si/sau data de plecare. ✓ In momentul rezervarii, in functie de oferta in curs, poti opta pentru perioada, insa fara sa alegi unitatea de cazare sau tipul de masa (daca nu este deja nominalizat). ✓ Vei primi toate detaliile legate de cazare cu cel mult 7 zile inainte de data plecarii (exceptie fac ofertele unde numele hotelului este deja confirmat). ✓ Hai cu noi intr-o aventura marca Hello Holidays si lasa-l pe JOKER sa aleaga pentru tine!

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.