Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUE BAY HOTEL

   Bodrum


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Aflat într-o locație privilegiată pe malul mării, în apropierea zonei de plajă, acest hotel oferă o atmosferă relaxantă, completată de o piscină în aer liber și un animat club de noapte. Cu un total de 43 de camere, această proprietate de afaceri pune la dispoziție spații liniștite și confortabile. Cu o clasificare de 3 stele, hotelul se distinge prin facilitățile sale atrăgătoare și poziționarea sa strategică pentru o experiență de vacanță sau afaceri plină de satisfacții.

Descriere hotel

Aflat într-o locație privilegiată pe malul mării, în apropierea zonei de plajă, acest hotel oferă o atmosferă relaxantă, completată de o piscină în aer liber și un animat club de noapte.
Cu un total de 43 de camere, această proprietate de afaceri pune la dispoziție spații liniștite și confortabile.
Cu o clasificare de 3 stele, hotelul se distinge prin facilitățile sale atrăgătoare și poziționarea sa strategică pentru o experiență de vacanță sau afaceri plină de satisfacții.

Localizare

Această unitate de cazare este situată la 10 minute de mers pe jos de centrul orașului.
Bodrum Bar Street este la 6 km, iar Midtown Mall este la 3,6 km.

Facilități hotel

Facilitățile recomandate includ servicii de curățătorie chimică/spălătorie, o recepție deschisă 24 de ore pe zi și depozit de bagaje.
Hotelul dispune de o piscină sezonieră în aer liber.
Facilitățile suplimentare ale acestui hotel includ acces gratuit la internet wireless.
 

Facilități camere

Hotelul oferă camere echipate cu aer condiționat și televizoare LCD, beneficiind de balcoane sau terase private. Accesul gratuit la internet wireless vă menține conectați, în timp ce programele prin cablu sunt disponibile pentru a vă asigura divertismentul. Băile sunt dotate cu duș și articole de toaletă gratuite.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.