Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mesimvria Studio

   Golden Beach

de la
391  267 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.05.2024 - 29.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Studioul este o afacere de familie și va va face sa va simtiti ca în propria casa. Un plus foarte mare il are mobilierul foarte bine intretinut, facut manual chiar de proprietar.

Recomandare:
 De ce îți recomandăm această cazare?✓ Zona animata, chiar la strada principala✓ Mobilier realizat chiar de catre proprietar✓ O afacere de familie, ce te va face sa te simti “ca acasa”  

Descriere:
Studioul este o afacere de familie și va va face sa va simtiti ca în propria casa. Un plus foarte mare il are mobilierul foarte bine intretinut, facut manual chiar de proprietar.

Localizare:
Situat în stațiunea Skala Potamia, la 400m de plaja cu nisip și 30m de statia de autobuz, aproape de zona cu magazine, taverne și cafenele. Studio Mesimvria este amplasat la strada principala, foare accesibil celor ce calatoresc pe cont propriu.

Categorie:
3*  Superior 

Tip masa:
Selfcatering

Facilitati studio:
 Studioul detine sala de asteptare, grădină, gratar, parcare cu locuri limitate. 

Facilitati camere:
Camerele sunt dotate cu chicineta complet utilata, grup sanitar cu dus, uscator de par, balcon sau terasa, televizor, minifrigider, prosoape, aer condiționat (aproximativ 5 €/zi/cam), internet wireless (gratuit).

Facilitati

Sala de asteptare
Internet wireless
Gratar
Gradina
Aer conditionat

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.