Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Revelion Paralia Katerini Hotel Panorama 4 nopti

   Paralia Katerini


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Panorama ofera tot confortul necesar pentru a asigura un sejur de neuitat. Hotelul se afla pe plaja, in imediata apropiere a tavernelor si cafenelelor. Facilitati: Room Service, Internet, bar, terasa. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor un mic dejun bogat, camere echipate cu TV, Internet, aer conditionat, frigider, uscator de par, telefon si grup sanitar propriu cu dus.

Descriere program

Ziua 1 | Vineri 29.12.2023 | BUCURESTI – PARALIA KATERINI

Intalnire la ora 05:30 cu reprezentantul agenției în Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Naţională de Aparare Carol I) – acces dinspre Bd. Eroilor. Plecare la ora 06:00 pe ruta Giurgiu – Ruse – Veliko – Sofia – Kulata – Promachonas – Seres – Paralia Katerini. Seara cazare in Paralia Katerini la hotelul ales.

Ziua 2 | Sambata 30.12.2023 | PARALIA KATERINI -  Meteora

Dupa servirea micului dejun, timp liber in statiune sau va invitam sa participati la excursia optionala la Meteora, unul dintre cele mai importante complexe de manastiri ortodoxe din Grecia, al doilea dupa Muntele Athos. Acesta este un loc unic in lume, cel putin din punct de vedere geologic: stanci care parca tasnesc din pamant si in varful carora sunt construite vestitele manastiri, care par suspendate in aer. Excursia spre Meteora incepe dimineata devreme, iar dupa aproape 3 ore de drum facem un prim popas chiar la poalele stancilor pentru a vizita un atelier de pictura. Aici inca se mai realizeaza manual icoane de tip bizantin chiar dupa modelul celor aflate in manastirile pe care urmeaza sa le admiram. Vizitam, apoi, doua dintre fascinantele manastiri “suspendate intre cer si pamant”, intrate in patrimoniul UNESCO si imortalizam imaginea unica oferita de lacasurile monahale construite pe stancile cu forme nepamantene. Seara ne intoarcem in Paralia Katerini

Ziua 3 | Duminica 31.12.2023 | PARALIA KATERINI - EDESSA – POZAR

Dupa micul dejun, sau opţional excursie către Edessa, muzeul în aer liber plin cu vechi mori de apă, pentru a admira cea mai mare cădere de apă din Europa de Est. Veţi vedea un loc deosebit cu cascade spectaculoase formate de-a lungul râului Vodas şi a afluenţilor săi. Vizitând Parcul Natural Edessa veţi avea parte de o zi de neuitat în mijlocul naturii. Apoi ne îndreptăm spre băile termale de la Pozar, unde avem timp liber pentru baie în piscine cu apă termală. Ne întoarcem în Paralia Katerini la hotel, timp liber pentru odihnă, seara urmând să participăm la cina festivă de Revelion*.

                                                   La mulți ani 2024!

Ziua 4 | Luni 01.01.2024 | PARALIA KATERINI - Olimp - Manastirea Sf. Efrem Sirul - BONUS! Pentru rezervarile Ultra First Minute!

A treia zi, după micul dejun, puteţi avea o zi liberă pentru odihnă .  va invitam intr-o excursie optionala la Olimp, sa patrundeti in lumea legendara a celor 12 zei ai Olimpului. Vom face o plimbare in Litochoro pe strazile pitoresti ale “orasului de piatra”, catre “cada lui Zeus”. La intoarcerea spre Paralia Katerini ne vom ruga la Manastirea Sf. Efrem Sirul - ce adaposteste si cinsteste moastele sfantului, mai precis parti din mana dreapta, cea cu care a scris nenumarate rugaciuni si cuvinte de invatatura.

 

Ziua 5 | Marti 02.01.2024 | PARALIA KATERINI

Dupa micul dejun, incepem deplasarea spre casa cu vizita oraşului Salonic unde vom admira zona centrală, faimoasa Piaţă Aristotelus, Rotonda, Arcul lui Galerius. Pauză la Biserica Sf. Dumitru – sfântul protector al oraşului şi o scurtă pauză la emblema Salonicului – Turnul Alb, locul unde se găseşte şi statuia ecvestră a lui Alexandru cel Mare. Ne continuăm traseul pe ruta -Serres – Kulata – Promachonas - Sofia – Ruse – Giurgiu – Bucureşti. În timpul nopţii, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale, vom sosi în Bucureşti.

 


                                            Pentru explicaţiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

 

ATENŢIEGrup minim 35 pers.

  • Toate intrările la obiectivele turistice din Grecia se achită în moneda națională – Euro. Vizitele menționate în program NU includ taxele de intrare la obiectivele turistice.
  •  În cazul nerealizării numărului minim de participanţi menţionat în program, agenţia îşi rezervă dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea înscrierii la un program similar.
  •   În cazul unui grup mai mic de 35 pers.  se va achita un supliment de 30 Euro/persoană.
  •   Însoţitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, fără a afecta însă și structura programului.
  •   Persoanele care vor călători singure pot opta pentru Partaj în camera dublă/tripla, situatie în care agenția va aloca, în funcție de înscrierile existente sau ulterioare, 1, maxim 2 persoane pentru partaj fiecărui solicitant. În situația în care agenţia nu reuşeste să completeze partajul, turiștii  vor achita suplimentul de cameră Single. Eventualele neînţelegeri între solicitanţii de partaj nu sunt imputabile agenţiei. Pentru partaj garantat turistii vor achita o taxa de 69 euro/pers.
  •   Copii intre 0-2,99 ani nu beneficiază de mese sau de pat suplimentar.

CONDIȚII DE PLATĂ, ANULARE, PENALIZARI

  1.   ULTRA FIRST MINUTE (valabil pana la 31.10.2023) - avans de 30% la inscriere si diferenta cu 30 de zile inainte de plecare
  2.   FIRST MINUTE (valabil pana la 30.11.2023) - avans de 30% la inscriere si diferenta cu 30 de zile inainte de plecare
  3.   SAFE PRICE = Tarif Standard: 30% avans la înscriere, diferenta de plata cu pana la 40 zile inainte de plecare.

CONDITIILE DE ANULARE SUNT CONFORM CELOR DE INSCRIERE (30% penalizare pentru anulari cu pana la 30 zile inainte de plecare si 100% penalizare pentru anulari cu mai putin de 30 zile inainte de plecare)

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.