Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Kymata Platamonas

   Platamonas, Grecia Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere Hotel Kymata Platamonas
Hotelul Kymata este un mic hotel confortabil, situat pe plaja. Acesta este situat intr-una dintre cele mai frumoase locatii de pe Riviera Olimpului, deasupra acestuia, pe o colina inverzita, aflandu-se castelul din Platamonas. Hotelul reprezinta o alegere ideala pentru o vacanta de familie, relaxanta si confortabila.


Localizare Hotel Kymata Platamonas
Hotelul Kymata este situat in statiunea Platamonas, la 35 km de Katerini, la 140 km de orasul Salonic, la 155 km de aeroportul Makedonia.


Facilitati Hotel Kymata Platamonas
Piscina, restaurant, bar la piscina, taverna, Wi-Fi, loc de joaca pentru copii, piscine pentru copii, seif, spa, doctor, apel de trezire, sala de conferinte, rent a car/bike, spalatorie, mini-market, mini-club, TV in lobby, transfer aeroport/port, fax/copiator, parcare.


Facilitati camere Hotel Kymata Platamonas
aer condiționat, încălzire, TV prin satelit, canale rusești, telefon, acces gratuit la internet Wi-Fi, seif (gratuit), mini frigider, duș, uscător de păr, balcon / terasă

Total 45 camere:
Single & Doubles (~ 17 mp) Pat dublu sau 2 paturi de o persoană.
Double Jacuzzi Cabin (~ 18-20 mp) Pat dublu sau 2 paturi de o persoană, cabină de duș cu hidromasaj.

Triple Jacuzzi Cabin (~ 20 mp) Pat dublu și pat de o persoană sau 3 paturi de o persoană, cabină de duș cu hidromasaj.
Quadruple Jacuzzi Cabin (~ 20-22 mp) Pat dublu și 2 paturi de o persoană, cabină de duș cu hidromasaj.
Double Deluxe outdoor Jacuzzi (~ 20-22 mp) Situate la etajul 1 (parter). Pat dublu sau 2 paturi individuale, canapea, mini-piscină în aer liber cu hidromasaj (jacuzzi).
Doubles Luxury SV (~ 32 mp, inclusiv balcon) Camere renovate în 2016. Pat dublu și canapea.
Doubles Luxury 4 pax SV (~ 45 mp, inclusiv balcon) Camerele au fost renovate în 2016. Plan deschis. Zona de zi, zona de dormit, pat dublu și 2 paturi de o persoană.
Suite Jacuzzi Cabin (~ 28 mp) Dormitor și living, pat dublu, canapea, cadă cu hidromasaj și cromaterapie, hamam.

Serviciu zilnic de menaj, schimb de lenjerie - de 3 ori pe săptămână.


Website Hotel Kymata Platamonas
http://www.hotelkymata.gr

Facilitati

Pe Plaja
Parcare
Aer condiționat
Animale de companie
Umbrela si sezlonguri pe plaja

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.