Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Olympos

   Leptokaria, Grecia Vezi locatia pe harta

de la
553  548 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.05.2024 - 24.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Brasov
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere Hotel Olympos
Hotel Olympos este recent renovat si va asteapta pentru a va oferi o vacanta linistita si relaxanta. Mediul prietenos, camerele complet echipate, cu vedere la mare si la maiestuosul Munte Olimp, bunul gust si ospitalitatea proprietarilor va face vacanta dumneavoastra de neuitat.


Localizare Hotel Olympos
Hotelul Olympus dispune de o locatie frumoasa, intre poalele legendarului Munte Olimp si apele albastre ale Thermaikos, la 30 m de plaja Leptokaria. Hotelul Olympus se afla la 5 km de Litochoro, 5 km de Olympus, 6 km de Dion, 100 km de Salonic, 110 km de aeroportul "Macedonia" si la 150 m de gara.


Facilitati Hotel Olympos
Receptie, bar, piscina, parcare, lift, internet wireless gratuit in lobby, patut copii, facilitati pentru persoane cu dizabilitati.


Facilitati camere Hotel Olympos
Bucătărie doar pentru cafea, aer condiționat, TV prin satelit, TV, mini frigider, duș, uscător de păr, internet Wi-Fi gratuit, balcon / terasă. Baby cot - gratuit.

Total 25 camere:
Doubles Pool View/Road View (~18 mp) Pat dublu sau 2 paturi de o persoană.
Triples Pool View/Road View (~18 mp) Pat dublu și canapea. Nu se poate potrivi cu un pătuț.
Suites 2-Bedrooms (~30 mp) Suite cu două camere. O cameră are 2 canapele, a doua are un pat dublu.

Menaj zilnic, schimb de lenjerie - de 3 ori pe săptămână.


Website Hotel Olympos
http://www.olympos-hotel.gr


Facilitati

Adecvat pentru copii
Chicinetă
Aer condiționat
Piscină

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.