Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vila Panorama

   Kriopigi, Kassandra

de la
404  313 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.09.2024 - 27.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Superba staţiune Kriopigi dispune de 2 plaje premiate cu Steagul Albastru pentru servicii turistice. Veţi fi impresionaţi de mirifica privelişte către Golful Kassandra. Pentru petrecerea timpului liber, aveţi la dispoziţie numeroase magazine, taverne și baruri.

Localizare
Vila Panorama este situata in statiunea Kriopigi, la 200 m de centrul statiunii și la cateva minute de mers pe jos fata de plaja. Aeroportul din Salonic se afla la 90 km de hotel.

Facilitati vila
Vila pune la dispozitia turiștilor spatiu pentru bagaje şi parcare parcare publica gratuita in limita locurilor disponibile. Vila ofera servicii self catering.Plaja: Plaja publica cu nisip și pietricele se afla la 800 m de hotel. Șezlongurile și umbrelele sunt contra cost.

Facilitati camere
Camerele sunt spatioase si au in dotare TV, baie cu dus, chicineta complet echipata, aer conditionat (optional, 5 euro/camera/zi), balcon.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.