Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Stratos Hotel, Afitos Halkidiki

   Afitos, Kassandra, Grecia Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat în inima pitorescului sat Afitos din Halkidiki, Grecia, hotelul Stratos este o alegere excelentă pentru o vacanță relaxantă și memorabilă la plajă. Acest hotel de familie cu 3 stele oferă o gamă largă de facilități și servicii pentru a satisface nevoile și așteptările tuturor oaspeților săi.

Camerele spațioase și luminoase sunt decorate cu gust și sunt dotate cu toate facilitățile moderne necesare pentru o ședere confortabilă, inclusiv aer condiționat, televizor, frigider și balcon cu vedere la grădină sau la mare. În plus, hotelul oferă și camere familiale cu bucătărie complet utilată, ideale pentru familiile cu copii.

În timpul șederii dvs., puteți savura preparate delicioase la restaurantul hotelului, care oferă o varietate de preparate tradiționale grecești și internaționale, pregătite cu ingrediente proaspete și locale. În plus, hotelul dispune de o piscină în aer liber, cu terasă la soare și bar la piscină, unde puteți savura băuturi răcoritoare și gustări ușoare.

Facilitățile și serviciile de la hotelul Stratos sunt completate de un centru spa și wellness, unde puteți beneficia de diverse tratamente de masaj și terapii de înfrumusețare pentru a vă relaxa și a vă răsfăța. De asemenea, hotelul oferă servicii de închiriere biciclete și mașini, pentru a vă ajuta să explorați zona înconjurătoare.

Hotelul Stratos este situat într-o locație ideală, la doar câțiva pași de plajele cu nisip și de atracțiile turistice din zona Afitos. De la hotel, puteți explora cu ușurință Muntele Athos, Parcul Național Sithonia și alte obiective turistice din zonă.

Facilitati

Bar
Seif
Balcon
Ciclism
Umbrele de soare
Telefon
Frigider
Foehn
Birou
Snack bar
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Camere pentru familie
TV
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Seif - cu plata
Închirieri biciclete - cu plata
Cameră pentru bagaje
Piscină pentru copii
Curățenie în cameră - zilnic
Articole de toaletă gratuite
Tururi cu bicicleta
Loc de joacă în aer liber
Parcare pe stradă
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Bibliotecă
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Bar la piscină
Tv în spațiile comune
Jocuri și puzzle-uri
Cărți, DVD-uri, muzică pentru copii
Parcare la proprietate
Canapea extensibilă
Pardoseală de gresie/ marmură
Parcare pentru persoane cu mobilitate redusă

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.