Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Baba

   Bodrum, Turcia Vezi locatia pe harta

de la
658  652 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 13.05.2024 - 20.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul,construit în stilul arhitecturii traditionale din Bodrum, este asezat convenabil langa plaja si ofera pe langa cazare si masa clientilor sai si diverse mijloace de petrecere a timpului.

Categorie:
3*

Localizare:
Hotelul Baba este construit în stilul arhitecturii traditionale din Bodrum, este situat chiar pe plaja din Gümbet, un cartier de Bodrum.

Hotelul Baba oferă camere moderne, cu vedere la mare, dotate cu climatizare personală, seif pentru laptop, televizor cu mai multe canale, balcon privat, hi-fi. Băile sunt dotate cu duș, uscător de păr și lenjerie de baie.

Restaurantul oferă mâncăruri delicioase internaționale într-o atmosferă relaxată. Barul prietenos Karaoke / Sports are biliard, karaoke, un ring de dans.

Hotelul Baba se află la 40 de minute de mers cu mașina de aeroportul Milas.

Pentru a vizita orașul Bodrum, microbuzele Gümbet-Bodrum trec prin fața hotelului Baba la intervale regulate.

Oaspeții noștri vor aprecia baia de aburi plăcută, baia turcească și masajul. Hotelul oferă windsurfing, navigație, club de noapte, piscină sezonieră în aer liber și terasă la soare.

Facilitati

Adecvat pentru copii
Piscină
Centru SPA

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.





















Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.