Zanzibar - Fun Beach Resort, Jambiani


Vacanta Zanzibar - Fun Beach Resort, Jambiani


Incredibil cum arata hotelul acesta! 

Nici nu as sti ca incep cu ce ne-a placut mai tare la Fun Beach Hotel Zanzibar. De cand ajuns aici, a devenit hotelul nostru preferat, nu numai din Zanzibar, dar dintre toate hotelurile pe care le-am vizitat.

In primul rand, este cel mai curat hotel in care am calcat. De la camera pana la baia de la restaurant. Iar designul resortului - fara cusur. 



Facilitati Fun Beach Resort, Jambiani - Zanzibar

Incepem cu cele trei piscine care masoara in total 63 m lungine. Foarte curate, se poate inota in ele oricand, au amenajata si o zona pentru copii la umbra. Apa din piscina este o combinatie de apa dulce si sarata, menita sa reduca consumul de substante chimice necesare pentru curatare. Si deseori se intampla sa ai piscina numai pentru tine. 







Restaurantul panoramic este excelent. Aici puteti lua pranzul sau cina, iar preturile sunt rezonabile - 10 - 20 USD pentru un fel principal. Pentru cina, recomandat sa faceti rezervare daca doriti sa aveti o masa la etaj, cu priveliste. 


Micul dejun este inclus - omleta/ oua ochi, clatite, salata de  vinete, crema de branza, rosii/ castraveti, cremwursti, lipii traditionale numite chapati, lapte si cereale, ceai cafe si frcute din belsug - mango, ananas, papaya, pepene. Restaurantul pentru micul dejun este micut, cochet si are o priveliste minunata. Numai bine pentru inceput ziua. 





Exista o camera de jocuri, o zona de relaxare geniala  si, pentru cei care au zbor tarziu, o zona de bagaje si baie cu dus pe care o pot folosi inainte de plecare.



Cazare Fun Beach Resort Jambiani, Zanzibar

Camerele - aici totul este gandit pana in cel mai mic detaliu.  Sunt numai 40 de bungalowuri, toate aranjate in jurul piscinei. Fiecare bungalow are terasa cu saltele confortabile, hamac si o mica gradina. Fiecare bungalow are alocat doua sezlonguri, asadar nu se pune problema ca a fost vecinul mai matinal si a "rezervat" sezlongul cu prosopul si toata lumea poate trai in buna intelegere. 





La intrare in camera exista un astfel de "ghiveci" cu apa, cu care poti indeparta nisipul inainte de a intra in camera.




In interior este simplu, dar placut si eficient. Paturile au plasa de tantari, saltelele sunt noi ( atentie, cam tari). Prizele adaptate pentru toate tipurile de stecher. Dusul este walk in, imens; apa are presiune ( lucru foarte important in Zanzibar, o insula cu resurse reduse de apa) . Baia este deschisa, dar prin modalitatea in care a fost gandita nu este dificil sa ai intimitate. Este loc special pentru bagaje. Se ofera apa in camera pentru spalat pe diniti (apa de la chiuveta din Zanzibar nu este potabila).




Camere au, desigur, aer conditionat. 




Plaja Fun Beach Resort Jambiani, Zanzibar

Hotelul se afla direct pe plaja + chiar si de la bungalowurile din spate nu se face mai mult de 1-2 minute pana la plaja. Sunt amenajate sezlonguri si umbrele si in apropierea plajei. Langa hotel este un ponton, , daca doriti sa inotati la reflux.


Plaja in timpul fluxului in Jambiani


Plaja la reflux in Jambiani


Personanlul - profesionist, atent, prietenos. Checkinul s-a desfasurat rapid, in timp ce receptia a procesat rezervarile ni s-au oferit prosoapre reci si un fresh de ananas si mango. Ne-au intrebat cum a fost drumul si ne-au facut o mica prezentare a resortului - ore de masa, servicii. Cu o zi inainte de chekc out au venit sa ne intrebe cum a fost, daca avem nevoie de transfer. Intrucat am avut un zbor tarziu, ne-au permis sa folosim facilitatile hotelului pana dupa seara. Exista camera de bagaje si camera de dus pentru astfel de situatii. 


Nota 10/10. 


SOURCE AND TAGS