Valea Verde Resort Cund



  • 2018 - Romanian TopHotelAwards "Guesthouse of the Year"
  • din 2009 - Tripadvisor "Hall Of Fame"
  • din 2011 - Chaîne des Rôtisseurs
  • 2019 - Gault & Millau "Soecial Destination"
  • 2014 - Dolphin Award  "Excelență în servicii de ospitalitate"


Un hotel din România oferea demult distanțare socială. Unde se termină această padure începe satul Cund, iar aici, un "albergo diffuso", un "hotel împrăștiat" - Valea Verde Resort.


CAZARE Valea Verde Resort - Cund

32 de camere, apartamente și case de oaspeți, complet renovate îmbrățișând tradițiile locale și ținând cont de moștenirea istorică și de nevoile comunității locale.

Casele și apartamentele sunt răsfirate prin tot satul fiind, toate, foste case saxone reamenajate, păstrând însă farmecul inițial. Recepția se află la Restaurantul Valea Verde, care este și locul administrației central. La sosire veți fi întâmpinați de echipa Valea Verde, care vă va caza în “casa voastră departe de casă” din Cund. Sunteți bineveniți să folosiți întregul spațiu de la Valea Verde (excluzând rarele ocazii în care unele zone sunt închiriate pentru evenimente private) și toate facilitățile vă sunt puse la dispoziție. 

Toate casele și apartamentele  sunt curățate înainte de sosirea turiștilor, iar la baie  veți găsi produse de îngrijire Naturals (șampon/gel de duș, săpun și loțiune de corp), în ambalaje reutilizabile, pentru a evita deșeurile suplimentare. În recepția de la Valea Verde găsiți și alte produse în caz că aveți nevoie. 





MANCARE Valea Verde Resort 

Toate mesele sunt servite în restaurant sau în curte.  Amplasat într-un vechi hambar, restauratul este locul perfect să vă relaxați și să savurați un prânz sau o cină delicioasă, la finalul unei zile de explorări prin Transilvania.

Explorându-și rădăcinile culinare franțuzești, gazda dumneavoastră, Chef Jonas Schäfer - care deține acest resort împreună cu soția lui, Ulrike - folosește și produse locale ”de lux”, precum trufele transilvănene, aducând și un strop de rafinament mediteranean ingredientelor regionale.

Îmbrățișând principiile bucătăriei Slow Food (o abordare sustenabilă, locală a gastronomiei care urmărește să păstreze tradițiile locale, respectând în același timp ecosistemul zonei), având și prestigiosul Blazon de Excelență în servicii & ospitalitate Chaîne des Rôtisseurs, restaurantul a atras recunoaștere internațională și a câștigat laudele criticilor din Austria, Germania, UK și Scandinavia.

Când vremea  permite, se poate lua masa în aer liber, în curte sau în jurul lacului sau gazdele va vor propune o experiență culinară inedită, chiar în mijlocul naturii, într-o poiană frumoasă  de unde puteți admira în zilele foarte senine chiar și Munții Carpați.

Meniurile sunt fixe,  preparate din produse locale delicioase, cu trei, cinci sau șapte feluri. 
Cost meniu: 
Prânz cu două feluri - 15 euro 
Prânz/Cină cu trei feluri - 25 euro 
Cină cu cinci feluri - 32 euro
Cină cu șapte feluri - 40 euro 



ACTIVITĂȚI Valea Verde Resort


Nu veți găsi aici tradiționalul pachet de vacanță, ci o experință autentică - micuțul sat îi găzduiește pe cei de la Manufactura de Brânză, puteți participa la un atelier de tâmplârie sau puteți merge în căutare de trufe.

Adăugați programului zilnic - cursuri de yoga, o sală de gimnastică, masaje, acupunctura, plimbări cu bicicleta, o baie în lac sau plimbări în natură.








Poate pare pretențios, dar este, de fapt, prietenos. Tarifele pentru august încep de la 62 EUR/2 pers/noapte/ fara masă.

Pentru rezervari Valea Verde Resort
☎️ Andreea - 0747 011 553 sau contact@zepelintour.ro



SOURCE AND TAGS