Vacanta Zakynthos

  • Ioni
  • /
  • 1 ianuarie 2021

Vacanta Zakynthos

Nu rata o vacanta de neuitat in Zakynthos, o Insula care iti taie respiratia prin frumusetea peisajelor!

Cele mai cunoscute plaje sunt amplasate in partea de sud a insulei Zakynthos, unde s-au dezvoltat si statiunile turistice. Inca se mai observa influentele venetiene din trecut iar peisajele naturale sunt de o frumusete nemaipomenita. Ati putea sa mergeti in excursii optionale in fiecare zi si nu v-ati plictisi. Desigur trebuie sa vedeti golful si plaja Navaggio de sus - este pe buna dreptate cel mai vizitat loc din Zakynthos. Puteti merge la Pestera Albastra sau puteti sa faceti plaja si baie in apa limpede a marii, puteti alege o excursie la scufundari sau o croaziera in jurul insulei, expeditii montane sau un pranz la un restaurant cu priveliste panoramica.

Zbor direct Blue Air cu orarul:
13 iunie 2021 Bucuresti -  Zakynthos 07:40 - 09:25
20 iunie 2021 Zakynthos - Bucuresti 10:10 - 11:50
- bagaj de mana mic 40 x 30 x 20 cm (max 10kg)
* pentru alte perioade nu ezitati sa ne contactati la contact@zepelintour.ro sau 0747011553 (Andreea)


Cazare:
Eco: Velendzas Holidays 3* Alykanas - 199 EUR/pers
Evaluare 7.7 /10
50 m de plaja, piscina, fara servicii de masa
Velendzas Holidays 3* ofera cazare in studiouri si apartamente dotate cu chicinetă, frigider şi plita, precum şi TV. Toate unităţile de cazare au baie privată cu duş şi uscător de păr iar unele camere au aer condiţionat, iar altele au ventilator.



✅ Eco: Hotel Metaxa 2* Kalamaki - 289 EUR/pers
Evaluare 8.2 /10
5 min de plaja, piscina, mic dejun inclus, vizitat si verificat in 2019

Grădinile amenajate includ terasă cu vedere la piscină, unde este servit micul dejun zilnic iar la snack bar se oferă gustari şi băuturi. Hotelul are loc de joacă pentru copii si tenis de masă.


✅ Standard: Aparthotel Zante Atlantis Hotel 3* Laganas349 EUR/pers
Evaluare 8.4/10
cazare in studio cu chicineta, mic dejun inclus, piscina
Facilitati Hotel Atlantis: Receptie 24h, sala de fitness si SPA (inclusiv servicii de manichiura si coafura), conexiune Wifi in zonele publice (gratuit), serviciu de spalatorie (contra cost), lift, restaurant-bar deschis intre orele 08.00-02.00. Piscina exterioara este deschisa de la 09.00-20.00. Hotelul dispune si de piscina pentru copii si jacuzzi iar in apropierea hotelului exista un supermarket si bancomat.


✅ Standard: Astir Palace 4* sau Astir Beach 3* Laganas - 429 EUR/pers
Evaluare 8/10 - cf booking.com
direct pe plaja din Laganas, piscina, mic dejun inclus
Hotelul Astir Palace dispune de 116 camere dotate cu aer conditionat (gratuit doar in lunile iulie-august, in restul sezonului este contra cost), mini-frigider (contra cost: 3 eur/zi platibil la fata locului), seif (contra cost: 3 eur/zi platibil la fata locului), TV, balcon (cu vedere spre gradina sau cu vedere laterala sau frontala la mare. Baie dotată cu un duș sau cadă și uscător de păr.


✅ Standard:  Koukounaria Hotel & Suites, Alykes 4*  - 449 EUR/pers
Evaluare 8/10 - cf booking.com
300 m de plaja, 2 piscine, gradina generoasa, mic dejun inclus
Zona piscinelor include o piscină de dimensiuni olimpice, o piscină pentru copii şi o cadă cu hidromasaj. Există și o terasă spațioasă în jurul piscinei, dotată cu șezlonguri și umbrele gratuite.
Snack-barul de la piscină oferă sucuri proaspete, precum şi mâncăruri şi salate proaspete, pregătite cu ingrediente din grădina de legume a hotelului. Restaurantul à la carte Lino Bistro serveşte mâncăruri greceşti şi internaţionale.
În timpul serii, Blues Bar oferă cocktailuri exotice şi o varietate de băuturi cu și fără alcool. Oaspeţii care nu vor să rateze evenimentele sportive preferate au la dispoziţie un TV cu ecran mare cu canale prin satelit


✅ Lux: Hotel Cavo Orient Beach Hotel & Suites - 579 EUR/pers
Nota 8.5/10 - cf booking.com
cazare in deluxe suite cu piscina privata, locatie pitoreasca, mic dejun inclus
Toate unităţile de la Cavo Orient Beach Hotel & Suites sunt prevăzute cu aer condiţionat, TV, cutie de valori şi frigider. De asemenea, au baie privată cu articole de toaletă gratuite şi uscător de păr. Cele mai multe unităţi se bucură de un balcon cu vedere la mare sau la piscină, iar unele au o piscină comună.


✅ Lux: Complex Lesante Classic - Preferred Hotels & Resorts - 579 EUR/pers
Nota 8.8/10 - cf booking.com
80 m de plaja, 3 piscine, centru SPA, mic dejun inclus
Detinator al unui Certificate of Excellence in 2015, acordat de site-ul de calatorii TripAdvisor, Lesante este destinatia perfecta pentru cei in cautare de peisaje frumoase, cazare de lux si servicii de calitate superioara. Complexul dispune de 120 de camere situate in 3 cladiri cu cate 3 etaje.

Tariful include: 7 nopti cazare, masa cf cu oferta, zbor direct, taxe de aeroport, bagaj de mana mic (bagaj de mana mic 40 x 30 x 20 cm (max 10kg)
Nu include: transfer, asistenta turistica, asigurari ( 87 lei/pers - inclusiv COVID-19), bagaj de cala, supliment bagaj de mana mare -  55 x 40 x 20 cm (max 10 Kg) - 21 EUR

Plata: avans 100 EUR/persoana la rezervare si integral cu o luna inainte de plecare



SOURCE AND TAGS