Vacanta Legoland Billund in Danemarca




Parcul de distractii din Billund este primul parc cu tematica lego si a fost construit in 1968 chiar langa fabrica de LEGO. Legoland-ul din Billund este a doua cea mai mare atractie turistica din Danemarca, dupa Copenhaga, avand anual aproximativ 2 milioane de vizitatori.
In sezonul 2020, Parcul de distractii Legoland Billund se deschide pe 28 Martie iar ultima zi de functionare pe sezonul  2020 este 1 noiembrie.


Bilet de intrare Legoland sezon 2020:
intrare 1 zi: 55 euro / persoana peste 3 ani
intrare 2 zile: 75 euro / persoana peste 3 ani
intrare tot sezonul 2020: 90 euro / persoana peste 3 ani


Legoland este impartit in zone tematice potrivit diferitelor grupe de varsta ale copiilor care ii trec pragul.



LEGO MINILAND este taramul-miniatura unde vezi Osaka, Nyhavn, Statuia Libertatii, Acropole, Mount Rushmore, Turnul Eifel, palate, aeroporturi, ferme, cartiere de case, gari, animale, pasari, oameni, toate create in miniatura din LEGO. Nu e vorba doar de peisaje statice, dimpotriva totul este dinamic, totul se misca. Se pot admira: Vestul Salbatic, Lumea Piratilor, The Great Buffalo Hunt, colibele indienilor din Native American Camp, frumoase castele medievale, insula lui Robinson Crusoe, safari-ul – toate in miniatura. Pentru aceasta zona s-au folosit peste 20 de milioane de piese de lego.

LEGO MINDSTORMS este un centru de invatare prin joaca pentru copii

DUPLO GARDENS este o zona destinata copiilor cu varste mici si foarte mici

DRIVING AREA, BOATING SCHOOL, BALOONING SCHOOL unde atat copiii, cat si adultii pot invata sa conduca o masina, o barca, un balon

LEGO Atlantis este un loc in care peretii si tavanul sunt un acvariu imens cu rechini, caluti de mare, pesti tropicali si alte vietati acvatice, dar si cu figurine LEGO care intruchipeaza submarine, nave si comori ascunse pe insule parasite, bogatii acre astepta sa fie descoperite de pirati.

LEGO Builder
este lumea unui robot imens care ii plimba pe turisti urmand miscari programate chiar de acestia.

LEGO Top este un turn rotitor cu o inaltime de 36 metri si iti ofera o panorama a LEGOLAND-ului.

Cinema 4D – este senzational sa te afli in mijlocul actiunii; traiesti spectaculos prin efectul de apropiere de ecran, prin lumini, umbre si sunete care vin din toate partile.


SOURCE AND TAGS