Vacanta Grecia Reguli Coronavirus Intrebari frecvente


Vacanta Grecia - Reguli Coronavirus, Intrebari frecvente



Răspunsuri oficiale de la Biroul de Turism al Greciei pentru cele mai frecvente întrebări legat de călătoria în Grecia.

1. Ce se întâmpla cu ceilalti pasageri ai zborului dacă cineva din avion este testat și găsit pozitiv? Sunt puși in auto-izolare/carantina toți pasagerii sau doar cei care au stat lângă? In cazul in care doar cei care au stat lângă, ce inseamna exact lângă?

Nu există teste în avion. Testele nu sunt prelevate pentru o parte dintre țări, inclusiv România, deoarece sunt considerate țări sigure. Până în prezent nu au fost efectuate teste pentru turiștii români. Dacă se vor efectua, procedura este simplă, nu provoacă întârzieri sau neplăceri (autoritățile sanitare decid frecvența și țările). În mod normal, turistul isi continuă drumul spre destinația sa și este informat până a doua zi.

Dacă este găsit un caz, medicul responsabil decide ce se va întâmpla.

2. În cazul unei carantine de 2 săptămâni, ce se întâmplă în timpul șederii? Cum este garantată întoarcerea în România?

-În caz de carantină, turistul este cazat gratuit. Întoarcerea lui este de competenta medicilor și își aranjează întoarcerea în colaborare cu biroul de turism.

3. În cazul carantinei, cine suportă costurile izolării?
Nu există niciun cost. Este gratuit pentru turist.

4. Care este rata maximă de ocupare a avionului?
Rata de ocupare a aeronavelor a fost stabilită de Uniunea Europeană de la începutul lunii Iunie și este de 100%. Companiile aeriene pot avea propria politică.

5. În caz de izolare / carantină, unde vor rămâne? Au spații pentru carantină? (Cred că nu le lasă la hotel)
Există hoteluri speciale în fiecare zonă. Unii hotelieri aleg să-și acomodeze clienții în propriile unități de cazare.

6. Dacă au făcut deja un test Covid în România, trebuie să aștepte 24 de ore pentru a repeta testul? sau considerate valabile ... turiștii nu vor să rateze nicio vacanță

Nu iși vor pierde vacanța. După test, turistul își continuă călătoria spre destinație. Așteptarea rezultatelor este de câteva ore și această așteptare nu este destinată să limiteze turistul, ci să-l protejeze pe el si pe ceilalți. Dacă cineva a făcut deja testul, nu va avea nici un motiv să-și facă griji.

Am completat pentru dvs formularul pentru Grecia - il putet vedea pe link: Coronavirus Formular intrare in Grecia

SOURCE AND TAGS