Tururi cu Bicicleta Electrica Sighișoara - Saschiz - Sighisoara




Bucuria unei plimbări cu bicicleta pe Colinele Transilvaniei este acum accesibilă și pentru grupurile în care nivelul de pregătire fizică este diferit.  Nu toți stăm, vorba aceea, toată ziua bună ziua, în șa 🚴‍♀ și deseori vacanțele de acest tip sunt anulate din start întrucât oamenii resimt anxietate față de capacitatea lor de a ține pasul cu grupul sau a finaliza un astfel de traseu.  Am spune că aceasta este partea cea mai frumoasă în ceea ce privește bicicletele electrice - „boostul” de pedalare permite oamenilor cu diferite niveluri de fitness să se bucure împreună de vacanță. 

Folosim biciclete electrice de cea mai bună calitate pentru a îti oferi o experiență nouă. Turul nostru este potrivit pentru grupuri de prieteni, familii cu copii, dar și pentru cei care nu pedalează constant.

Recomandat pentru: 

Cupluri
Cuplurile își doresc adesea o astfel de experiență, dar unul pedalează mai greu. Not any more! 

Familii cu mai multe generații
Vacanțele de familie se confruntă cu aceleași provocări - nu toti membrii familiei pot merge la aceeași viteză sau parcurge aceeași distanță. Bicicletele electrice oferă o soluție pentru toată lumea de a participa și de a menține un nivel plăcut de efort.
 
Persoanele care nu pedalează des
Nu trebuie să îți mai faci griji că ești mai lent și nu vei putea să te bucuri de traseu.

Oricine!
Chiar și bicicliștii avizi sau turiștii experimentați se pot bucura de avantajele unei biciclete electrice. Un pic de ajutor când urcați dealurile este întotdeauna apreciat. Mai ales după o masă copioasă. 






SOURCE AND TAGS