Tot ce trebuie sa stii despre Carnavalul din Venetia

  • Ioni
  • /
  • 23 august 2023

Tot ce trebuie sa stii despre Carnavalul din Venetia

Când are loc Carnavalul din Venetia?

Carnavalul din Veneția este un eveniment anual care are loc în perioada premergătoare Postului Mare, în funcție de data Paștelui catolic. Carnaval Veneția 2024 (3 - 13 februarie 2024) Carnaval Veneția 2025 (22 februarie - 4 martie 2025) Carnaval Veneția 2026 (7 - 17 februarie 2026) Carnaval Veneția 2027 (27 ianuarie - 9 februarie 2027) Carnaval Veneția 2028 (19 - 29 februarie 2028).


Ce înseamnă Carnaval Venetia?

Carnavalul din Veneția este un festival celebru care are loc în orașul Veneția din Italia. Acest eveniment are o istorie bogată și este cunoscut pentru măștile și costumele sofisticate și atmosfera festivă unică. Carnavalul din Veneția înseamnă o atmosferă magică și misterioasă, cu străzi împodobite, canale pline de barci decorate și mulțimi de oameni purtând costume excepționale.


Ce se întâmplă la Carnavalul din Venetia?

O privire mai detaliată asupra a ceea ce se întâmplă la Carnavalul din Veneția ne oferă oportunitatea unică de a experimenta magia, tradiția și frumusețea acestui oraș istoric într-un mod cu totul special. Puteti participa la ateliere de confecționare a măștilor, la baluri mascate, la expozitii de costume și măști sau puteți lua o cină romantcă la lumina lumânărilor în costume de epocă.


Cum poate fi vizitat Carnavalul din Venetia?

Vizitarea Carnavalului din Veneția este o experiență extraordinară, însă necesită o pregătire atentă în ceea ce privește programarea călătoriei și participarea la evenimente. Dacă doriți să participați la Carnavalul din Veneția puteți solicita o ofertă personalizata la Corina (0722 69 34 69) sau direct pe whatsapp:

Ce costuri implică vizitarea Carnavalului din Venetia?

Vizitarea Carnavalului din Veneția implică costuri variabile, în funcție de opțiunile dorite și de bugetul disponibil. Noi va propunem 3 variante pentru Carnavalul de la Venetia in functie de bugetul alocat acestei vacante: Oferta carnaval economic (cazare 3* in Venetia Mestre) - Oferta carnaval standard (cazare 4* in Venetia Mestre si 3* pe Insula Venetia) - Oferta carnaval de lux (cazare 4* si 5* pe Insula Venetia).

Vedeti pe link propunerea noastra de carnaval si cereti oferta personalizata la la Corina (0722 69 34 69).


Cât durează Carnavalul din Venetia?

Carnavalului din Veneția durează 10 zile și începe întotdeauna într-o zi de sâmbătă si se termină într-o zi de marți. Carnavalul are loc în perioada premergătoare ce marchează începutul Postului Mare catolic.

Ce haine sunt potrivite pentru Carnaval Venetia?

Din moment ce Carnavalul are loc în perioada de iarnă sau început de primăvară este bine să vă gândiți la o stratificare adecvată a hainelor. Uneori vremea poate fi rece, așa că o pelerină sau o mantie elegantă poate fi o alegere potrivită pentru a vă proteja de intemperii și a completa costumul de carnaval. Aalegerea costumului și a măștii potrivite vă va ajuta să vă bucurați la maximum de atmosfera unică a acestui eveniment.


Cum poate fi obținut un bilet pentru Carnavalul de la Venetia?

Obținerea unui bilet pentru evenimentele speciale ale Carnavalului din Veneția, precum balurile mascate sau alte activități se face de obicei online cu plata cu cardul și obținerea biletelor în format electronic. Pentru a ajunge în Venetia de Carnaval, o puteti contacta pe Corina (0722 69 34 69) - managerul pe destinatia Venetia.

Ce evenimente sunt programate pentru Carnavalul din Venetia?

Evenimentele din cadrul Carnavalului din Veneția variază în fiecare an, dar în general, există o serie de evenimente tradiționale și spectacole care au loc la fiecare carnaval: Parada bărcilor (Crociera Storica)- aceasta este deschiderea oficială a Carnavalului, o paradă pe apă care celebrează istoria Veneției cu bărci tradiționale și participanți îmbrăcați în costume de epocă ce defilează pe canalele orașului. Urmeză o paradă spectaculoasă care are loc în Piața San Marco, unde participanții poartă costume și măști elaborate și defilează prin piață într-un decor impresionant. Urmeză Zborul Îngerului (Volo dell'Angelo), baluri mascate, concursuri de costume, concerte si spectocole de stradă, ateliere și expoziții.


Ce activități sunt disponibile la Carnavalul Venetia?

Carnavalul din Veneția oferă o gamă variată de activități pentru turiști, creând o atmosferă festivă și captivantă în tot orașul. Câteva dintre activitățile populare la Carnavalul din Veneția: baluri mascate, parade colorate, concursuri de costume, ateliere de confectionare a mastilor, teatru si performance de strada, jonglerii, expozitii de masti, muzica si evenimente artistice, plimbari cu gondola, gastronomie locala, etc.

Dacă doriți să participați la Carnavalul din Veneția puteți solicita o ofertă personalizata la Corina (0722 69 34 69) sau direct pe whatsapp:



SOURCE AND TAGS