Top 8 Hoteluri economice amplasate pe plaja pe Riviera Olimpului


Top 8 Hoteluri economice amplasate pe plaja pe Riviera Olimpului


Hotel Zefyros 3*

Hotelul Zefyros 3* este amplasat in Paralia Katerini pe plaja cu nisip, la 70 km de orasul Salonic. Este un hotel confortabil, situat pe prima linie de coastă, stil simplist, locație convenabilă, internet.
Facilitati: Cafe bar, restaurant, room service, internet wifi, umbrele si sezlonguri pe plaja (cu consumatie la bar).


Hotel Sun Beach Platamon 3*

Hotelul Sun Beach Platamon 3* este amplasat intr-o zona pitoreasca intre statiunea Platamonas si Nei Pori, la 35 km de Katerini, la 140 km de orasul Salonic, la 155 km de Salonic. Hotelul a fost renovat in 2010.

Hotel este situat chiar pe plaja cu nisip si ofera privelisti minunate spre mare si spre castelul din Platamonas. Camerele sunt spatioase; acces la internet gratuit, piscina, restaurant a la carte, servicii pentru copii, sporturi nautice pe plaja. Un loc ideal pentru o vacanta de familie relaxanta si confortabila.

Facilitati: Hotelul dispune de recepţie, o frumoasă grădină amanajată, restaurant, piscină exterioară cu sezlonguri și umbrele, internet wireless, cafébar, seif la recepţie, room service, posibilităţi de practicare a sporturilor nautice, loc de joacă pentru copii, beach bar, sezlonguri și umbrele la plajă (contra cost) şi parcare.



Hotel Paralia Beach Boutique 3*

Hotel Paralia Beach Boutique 3*
este amplasat in Paralia Katerini, lângă biserica Agia Fotini, la 7 km de orașul Katerini, 30 km de legendarul Olymp, 30 km de Elatochori și la 70 km de Salonic. Hotelul este situat pe prima linie de coastă si are acces direct la mare.

Hotelul este alegerea potrivită pentru vacante într-o ambianță veselă și primitoare.
Plaja cu nisip îngusta la hotel, se poate înota. Sezlonguri si umbrele la 100 m - contra cost.



Hotel Panorama 3*

Hotelul Panorama 3* este amplasat pe malul marii, pe strada principala din Paralia, la 100 m de centru. Pe plaja cu nisip sezlongurile si umbrelele sunt gratuite (contra unei consumatii la barul hotelului). Orasul Katerini se afla la 7 km, orasul antic Dion este la 27 km iar Salonic este la 70 km.

Este un mic hotel confortabil pe malul mării, cu acces direct la mare si oferă cazare confortabilă și servicii de calitate. În apropiere de hotel, se găsesc numeroase magazine, baruri și taverne tradiționale grecești.



Hotel Kymata Paralia 3*

Hotel Kymata 3* este situat pe plaja, chiar in centrul statiunii Paralia Katerini, la 68 de km de Salonic. Hotelul Kymata din Paralia Katerini ofera tuturor oaspetilor sai o atmosfera prietenoasa, confortabila si calduroasa cu personal si servicii de cea mai inalta calitate, ingrediente necesare pentru o vacanta frumoasa la malul marii Egee. Hotelul este cotat pentru cel mai bun raport calitate-pret din Paralia Katerini.

Plaja din Paralia Katerini este situata in imediata apropiere a hotelului Kymata, pe Riviera Olimpului. Nisipul de pe plaja este cel mai bun din zona, fara pietricele.



Hotel Giannoulis 3*

Hotelul Giannoulis 3* se afla la 500 m de Olimpic Beach si la 1.5 km de statiunea Paralia. De plaja cu nisip il desparte doar drumul care leaga cele 2 statiuni. Sezlongurile si umbrelele pe plaja sunt gratuite in schimbul unei consumatii de la barul de pe plaja. Situl arheologic Dion este la 15 km, orasul Katerini este la 6 km, iar Salonic este la 70 km.

Hotelul Giannoulis este construit la malul marii, langa una dintre cele mai frumoase plaje de pe Riviera Olimpului. Zona in care se afla hotelul ofera tot confortul necesar pentru o vacanta placuta si relaxanta, imbinand vacanta linistita in familie cu activitatile estivale (cluburi, cafenele, restaurante, sporturi nautice, excursii). Hotelul este recomandat cuplurilor si familiilor.


Hotel Atlantis 3*

Hotelul Atlantis 3* este localizat pe malul marii, pe plaja cu nisip fin din Paralia, aproape de centrul plin de viata al statiunii. Hotelul este alegerea perfecta pentru cei care doresc sa combine ditractia cu relaxarea. Gasiti in appropiere magazine, baruri, taverne grecesti si restaurante.

Facilitati: Piscina exterioara cu apa dulce, bar, restaurant, acces gratuit la internet Wi-Fi in intregul hotel, seif la receptie - gratuit.


Hotel Anais 3*

Hotelul Anais 3* este locul ideal pentru cei care doresc sa viziteze imprejurimile, pentru iubitorii de natura, familii cu copii, dar si pentru cei care cauta relaxare. Hotelul Anais este amplasat intr-o zona linistita de pe Riviera Olimpului, pe plaja Korinos. Orasul Katerini se afla la 7 km, iar  orasul Salonic este la 62 km. Centrul statiunii Paralia se afla la circa 5 km.

Facilitati: restaurant a la carte, bar pe plaja, cafe bar, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, lift, gradina, bar la piscina, parcare, room service, seif, wifi, piscina, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele pe plaja (contra cost)



SOURCE AND TAGS