Top 5 hoteluri cu Aquapark in Egipt Sharm El Sheikh


Top 5 hoteluri cu Aquapark in Egipt - Sharm El Sheikh


Hotelurile din Sharm el Sheikh care detin Aquapark sunt la mare cautare pentru turistii care isi petrec vacanta in Egipt. Facilitatile turistice sunt excelente in Egipt, cu o infrastructura foarte bine pusa la punct iar parcurile de distractie ofera senzatii de neuitat atat pentru copii cat si pentru adulti. Distractia pe toboganele cu apa nu tine cont de varsta iar hotelierii din Egipt au investit foarte mult in ultimii ani in infrastructura de calitate a parcurilor acvatice. De la toboganele la care iti este frica si sa te uiti pana la galetile uriase cu apa ce se rastoarna peste copii in piscina cu apa calda, parcurile acvatice sunt perfecte pentru o zi caniculara.

Stim ca pentru unii turisti o vacanta reusita la plaja inseamna distractie la aquapark. De aceea am intocmit topul hotelurilor cu aquapark din Sharm el Sheikh.



Nr. 1 Hotel Albatros Aqua Park Sharm El Sheikh 5*
nota 8.8 din 10 pe booking, din 282 de evaluari

Hotelul Albatros Aqua Park Sharm El Sheikh 5* este amplasat la 19 km de aeroport, la 8 km de Naama Bay si la 3 km de Orasul vechi, in Hadaba, pe a doua linie. Deschiderea hotelului a avut loc pe 19 mai 2017. Hotelul are o cladire principala cu 2 nivele si un complex de cladiri cu 2 nivele. In total sunt disponibile 228 de camere.
Plaja:  Nisip (sunt corali). Transfer pana la plaja - gratuit. Pe plaja: bar, dus si WC. La piscina: umbrele, sezlonguri, slatele si prosoape - gratuit. Pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele si prospoape (din hotel) - gratuit.
Hotelul Albatros Aqua Park Sharm El Sheikh 5* este un hotel nou, care face parte din lantul hotelier Pickalbatros. La fel ca si restul retelei de hoteluri, pe teritoriul hotelului Albatros Aqua Park Sharm El Sheikh, fiecare isi poate gasi ceva dupa placul sau: o multime de piscine, baruri si restaurante, o gama larga de divertismente sportive si un centru SPA modern.



Nr. 2 Royal Albatros Moderna 5*
nota 8.7 din 10 pe booking, din 57 de evaluari

Royal Albatros Moderna 5* este amplasat la 17 km de aeroport, 25 km de Naama Bay si 30 km de Orasul vechi, in Nabq Bay, pe malul marii. Hotelul a fost deschis in anul 2004 iar ultima renovare partiala a avut loc in anul 2016. Hotelul are o cladire pincipala cu 3 nivele si un complex de corpuri cu 2-3 nivele. In total sunt disponibile 680 de camere.
Plaja: Proprie, corali, ponton (630 m), se recomanda incaltaminte speciala. Pe plaja: dus, WC. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele si prosoape (din camera) - gratuit.
Royal Albatros Moderna 5* este un hotel modern cu teritoriu bine amenajat, infrastructura dezvoltata, camere confortabile si servicii de calitate. Pe teritoriul hotelului se afla un parc acvatic. Hotelul ofera o gama larga de restaurante a la carte si baruri. Recomandat pentru vacante de familii cu copii si tineri.



Nr. 3 Aqua Blu Sharm El Sheikh 4*
nota 8.8 din 10 pe booking, din 673 de evaluari


Aqua Blu Sharm El Sheikh 4* este amplasat la 19 km de aeroportul Sharm El Sheikh, 8 km de Naama Bay, 3 km de orasul vechi, in regiunea Hadaba, pe a doua linie. Deschis in anul 2007. Sistematic au loc lucrari de mentenanta.
Hotelul are o cladire principala cu 2 nivele, un complex de cladiri cu 2 nivele si bungalow-uri.
In total sunt disponibile 538 de camere.
Plaja: Nisip-corali (plaja hotelului Beach Albatros - la 10 minute de mers pe jos). Ponton (20 m). Se recomanda incaltaminte speciala. Pe plaja si la piscina: sezlonguri, saltele, umbrele si prosoape de plaja (prosoape de la Albatros Aqua Blue Resort) - gratuit.
Hotel modern, camere spatioase. Spatiu exterior frumos amenajat. Infrastructura dezvoltata. Aquapark. Recomandat pentru vacante active familiilor cu copii.



Nr. 4 Charmillion Garden Aqua Park 4*
nota 8.5 din 10 pe booking, din 396 de evaluari

Charmillion Garden Aqua Park 4* este amplasat la 5 km de aeroport, 20 km de Naama Bay si 24 km de orasul vechi, in Nabq Bay, la 400 m de mare. Deschis in anul 2007, ultima renovare partiala a avut loc in anul 2014. Hotelul are o cladire principala cu 1 nivel si un complex de cladiri cu 2 nivele. In total sunt disponibile 180 de camere.
Plaja: Corali, intrare in mare – corali, ponton (147 m), se recomanda incaltaminte speciala. Pe plaja: dus, WC. Bar pe plaja - este. La piscina si pe plaja: umbrele, sezlonguri, saltele si prosoape – gratuit.
Charmillion Garden Aqua Park 4* este un hotel cu teritoriul verde, camere confortabile, servicii bun si personal prietenos. Oaspetii pot folosi infrastructura hotelurilor Sea Life Resort si Sea Club Resort. Recomandat pentru tineri si familii.


Nr. 5 Sea Beach Resort & Aqua Park 4*
nota 8.3 din 10 pe booking, din 162 de evaluari

Sea Beach Resort & Aqua Park 4* este amplasat la 8 km de aeroport, 22 km de Naama Bay si 27 km de Orasul vechi, in golful Nabq Bay, pe malul marii. Deschis in anul 2008. Ultima renovare partiala a avut loc in anul 2016.&Hotelul are o cladire principala cu 2 etaje si un complex de cladiri si vile cu 3 etaje. In total sunt disponibile 470 camere.
Plaja: Proprie, nisip-corali, ponton (900m). Se recomanda incaltaminte speciala. Bar pe plaja: este. Pe plaja - dus, WC. La piscina si pe plaja: umbrele, saltele, sezlonguri si prosoape - gratuit.
Sea Beach Resort & Aqua Park 4* este un hotel modern cu camere spatioase. Personal prietenos, terenuri frumoase, infrastructura dezvoltata,& restaurante si baruri si parc acvatic. Recomandat pentru familii.

SOURCE AND TAGS